Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Draconia

Tällä yrityksellä (Draconia) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

  • Draconia myy vaatteiden ohella lohikäärmeaiheisia tuotteita, kuten kulhoja, lyhtyjä, peilejä ja huonekaluja. Tuotevalikoimaan kuuluu myös muita sisustustavaroita, wicca- ja pakana-aiheisia tuotteita, sekä keijufiguureja.
  • Draconian nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.draconia.fi

Nettikaupasta löytyy laaja valikoima lohikäärmeaiheisia tuotteita pienistä figuurihahmoista aina valtaistuimeen ja vitriiniin saakka. Lohikäärmeiden ohella verkkokaupan katalogi käsittää keijutyylisiä tuotteita, kuten kelloja, suitsuketelineitä ja koriste-esineitä. Draconian nettikaupan “Vaatteet”–osiosta löytyy hameita ja mekkoja. Myös wicca- ja pakana-aiheiset esineet kuuluvat Draconian tuotevalikoimaan.

Huonekalut ovat tilaustavaroita.

Tuotteiden toimittaminen ja toimitusehdot

Tuotteet lähetetään Suomen alueella postiennakolla. Ulkomaille lähetettävät toimitukset tulee maksaa etukäteen.

Yritys pyrkii postittamaan sen verkkokaupasta tilatut tuotteet seitsemän (7) päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, mutta mikäli tuotetta ei tilaushetkellä löydy Draconian varastosta, saattaa tilauksen toimitusaika olla normaalia suurempi.

Draconia kertoo, että jos jokin tuote on loppu, eikä täydennystä ole tulossa, yritys ottaa yhteyttä tilaajaan korvaavan tuotteen löytämiseksi tai laskun päivittämiseksi toimitusta vastaavaksi.

Alle 300 euron tilauksissa on 10 euron toimituskulut. Yli 300 €:n tilaukset postitetaan Suomen alueella ilmaiseksi. Ulkomaillekin voidaan tuotteita lähettää, mutta tuolloin tilauksen toimitusmaksut veloitetaan rahtiyhtiön taksan mukaan.

Alaikäisen tilatessa tuotteita on hänellä oltava huoltajan suostumus tilaukselle.

Palautusoikeus on kaikilla tuotteilla 7 vuorokautta. Palautettavan tuotteen olisi oltava käyttämätön ja pakkaukseltaan vahingoittumaton. Tuotepalautuksesta olisi sovittava Draconian kanssa etukäteen joko sähköpostitse, puhelimitse tai yrityksen nettikaupasta löytyvän yhteydenottolomakkeen avulla. Palautettavien tuotteiden postikulut maksaa lähettäjä — palautuksen ollessa seurasta virheellisestä lähetyksestä tai viallisesta tuotteesta, Draconia hyvittää tuotepalautuksesta koituneet postikulut.

Turun liike:

Yliopistonkatu 12,
20100 Turku

Avoinna:

  • Tiistaista perjantaihin kello 10–18
  • Lauantaisin klo 10–16

Kommentit

Julkaisu Draconia on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Satu 20. päivä marraskuuta 2007

Hei! Tämä on ihan hyvä sivusto koska täältä löytyy hyviä netti“gootti” kauppojen linkkejä. :D

pöö 21. päivä tammikuuta 2009

hyvä kauppa ja hyvii tavaroit, mut ihan surkeet kuvat vaatteista, liian pienet ja epäselvät. Muuten hyvä sivu

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.