Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Nightmare.fi

Tällä yrityksellä (Nightmare.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Nightmare.fi-nimisen goottikaupan nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa mustaa taustaa vasten yläosassa valkoisella värillä yrityksen logo ja sen alla tummanruskealla ja oliivinvärisellä taustalla tekstiä pystypalkeissa.

  • Nightmare.fi, eli Store of Nightmare, on goottikauppa Internetissä, mutta yritys aikoo avata perinteisen putiikin lähitulevaisuudessa Keravalle. Liiketilojen löytymisestä yritys uutisoi 22.7.2008. Kivijalkamyymälä on tarkoitus avata viimeistään 6.10. kuluvaa vuotta.
  • Yrityksen nettisivut ja nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.nightmare.fi.

Nightmare.fi aikoo avata noutomyymälänsä ja siirtää tuotevarastonsa Cafe Lotuksen kylkeen. Kivijalkamyymälän avauduttua avajaisviikon ajan tuotteita myydään alennetuin hinnoin. Kahvilassa tullaan järjestämään teemapäiviä sekä bändi-iltoja. Kahvila toimii putiikin välittömässä yhteydessä. Liikkeen ja Cafe Lotuksen käyntiosoite tullaan paljastamaan lähitulevaisuudessa. Liiketiloihin tehdään remontti.

Nightmare.fi kertoo valmistavansa mittatilaustuotteita valmisvaatteiden ja -asusteiden lisäksi. Mittatilausvaatteita toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti esimerkiksi vanhojen tansseihin, häihin, kastejuhliin tai vaikka arkikäyttöön.

Yrityksen nettikaupan tuotevalikoimaan sisältyy naisten ja miesten vaatteet, kuten paidat, housut, hatut ja naisten hameet, mekot, topit, sukat ja sukkahousut. Myös lasten- ja vauvanvaatteita myydään. Nightmare.fi aikoo laajentaa tuotekateloginsa käsittämään sisustus- ja lahjatavaroitakin, sekä kenkiä miehille, naisille ja lapsille.

Kommentit

Julkaisu Nightmare.fi on saanut yhteensä 5 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

huomasin vaan 02. päivä elokuuta 2008

kyseinen kauppa käyttää backstreetin kuvia. onko ne sitten yhteistyökumppaneita sivuilla ei ainakaan mainittu

Lady_Nightmare 03. päivä elokuuta 2008

backstreet on yhteistyökumppanimme.

hmm 19. päivä joulukuuta 2008

miks nettisivut on suljettu?

Pumpkin 18. päivä helmikuuta 2009

Nettisivut on suojattu näköjään salasanalla.

nonnah 12. päivä elokuuta 2009

juu ei tänne pääse

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.