Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Athanaton

Tällä yrityksellä (Athanaton) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Athanaton-kaupan nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa näkyy mustaa taustaa vasten vasemmassa yläkulmassa Athanatonin logo valkoisella ja keskellä kuvaa paljon pientä pränttiä, pari kuvaakin.

  • Athanaton on monipuolinen verkkokauppa, jonka tuotevalikoima on painottunut wicca-, tarot-, magia- ja Crowley-kirjallisuuteen. Nettikaupassa myydään myös mm. ankh- ja pentagrammisormuksia ja riipuksia.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.athanaton.fi.

Jo vuodesta 2000 lähtien toimineen riihimäkeläisen Athanaton Tmi:n tuotevalikoimasta löytyy lisäksi suitsukkeita, yrttejä, juuria ja jauheita, öljyjä ja erikoisuutena myös lohikäärmeenverimustetta.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan postitse Itellan kautta ja niiden toimituskulut määräytyvät tilattujen tuotteiden yhteenlasketun painon ja koon mukaan. Yli 120 euron suuruisista tilauksista ei peritä postituskuluja. Tilauksen voi maksaa tilisiirtona ennakkoon, laskulla tai PayPalin välityksellä. Laskulla tilattaessa loppusummaan lisätään 1,5 € laskutuslisä. Alaikäinen henkilö voi tilata tuotteita Athanatonin nettikaupasta täysi-ikäisen huoltajan suostumuksella.

Kaikilla Athanatonin putiikista tilatuilla tavaroilla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli palautettavat tuotteet ovat yhtä hyvässä kunnossa kuin missä ne asiakkaalle toimitettiinkin.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.