Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Jet City

Tällä yrityksellä (Jet City) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Jet City

  • Jet City on kotimainen vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita valmistava yritys.

Turenkilainen Jet City valmistaa vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita. Yrityksen nettikauppa on avattu hiljattain, siksi sen tuotevalikoima saattaa olla jonkin aikaa melko suppea — uusia tuotteita lisätään viikoittain.

Jet Cityn perusideana on, että vaatteita voi käyttää arkielämässä tai niillä voi fiilistellä iltamenoissa… Jet City pyrkii tekemään sellaisia tuotteita, jotka käyvät kaikille ikään, sukupuoleen, musiikkimakuun tms. katsomatta.

Yrityksen nettisivuilta löytyvästä verkkokaupasta löytyy mm. seuraavia tuotteita: miesten, lasten ja naisten vaatteita, sisustustavaroita, tarjoustuotteita ja sekalaisia tarvikkeita.

Tuotteita voi tilata Jet Cityn nettisivuilta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tilauksessa olisi ilmoitettava ainakin oma nimi, osoite, sähköpostiosoite / puhelinnumero, sekä tuotteen nimi, väri, koko ja maksutapa.

Tilatut tuotteet toimitetaan normaalisti 3–30 päivän kuluttua tilauksesta tai maksun näkymisestä Jet Cityn tilillä (tämä riippuu tilaajan valitsemasta maksutavasta). Tuotteiden toimitusaikaan vaikuttaa myös varastotilanne. Tuotteen toimitusaika ilmoitetaan kuitenkin tilausvahvistuksen yhteydessä. Tarvittaessa tuotteita voidaan toimittaa myös ulkomaille, mutta silloin vain ennakkomaksulla. Tuotteet postitetaan joko Matkahuollon tai Postin kautta.

Huom! Jet Cityn nettisivuilla myynnissä olevien tuotteiden hinnat on samat kuin ns. kivijalkamyymälän tuotteilla.

Jet City
Kauppakuja 9,
14200 Turenki

Kommentit

Julkaisu Jet City on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

mikäs mättää? 13. päivä syyskuuta 2009

Nettikaupassa ei ole tuotteita enää lainkaan. Liekö menossa nurin tai jo mennytkin?

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.