Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Taikanuttu

Tällä yrityksellä (Taikanuttu) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvakaappaus Taikanutun nettisivujen etusivusta, jossa vasemmassa yläkulmassa pinkillä värillä yrityksen logo. Kuvan pohjaväri on musta ja sen keskellä pieniä tummanharmaita laatikkoja, joissa tekstiä ja kuvia.

  • Taikanuttu edustaa etenkin Darkside-merkin tuotteita, jotka ovat suosittuja Euroopan etelä ja keskiosissa. Yritys kuvailee itseään nuorten vaatekaupaksi. Sen nettiputiikista löytyy tavaroita naisille ja miehille, sekä vauvoille.
  • Taikanutun nettisivut ja -kauppa sijaitsee osoitteessa www.taikanuttu.fi.

Huomioitavaa

em>Käytä alennuskoodia goottinet kun tilaat — se oikeuttaa 10% alennukseen kaikista tuotteista. Käytettävissä kerran per asiakas.

Taikanutun nettikaupasta löytyy vaatteita ja tavaroita vauvoille, miehille ja erityisesti naisille. Taikanutun tuotevalikoima sisältää laajan koristevöiden valikoiman. Lastenvaatevalikoimaan kuuluu bodypuvut ja paidat sekä hupparit. Miesten tuotevalikoima sisältää hattuja, paitoja, farkkuja sortseja. Erityisesti nuorille naisille suunnattuja tuotteita ovat topit, farkut, alusasut, hupparit, laukut, mekot ja laukut.

Verkkokaupasta voi tilata tuotteita tilisiirtona tai luottokortilla. Tilisiirrolla maksettaessa tuotteet voi maksaa suoraan tilauksen yhteydessä Säästöpankin, Aktian, Osuuspankin, Sampo-pankin, Nordean, Tapiolan, Handelsbankenin jne. kautta. Tuotteiden toimitusaika on 5–17 työpäivää riippuen tuotteiden varastosaldosta. Toimitusajan ollessa pidempi, Taikanuttu ilmoittaa viiveestä tilaajalle ennen tuotteiden toimittamista. Taikanutusta tilatuissa tavaroissa on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Kommentit

Julkaisu Taikanuttu on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Tuhhina 29. päivä lokakuuta 2013

Verkkokauppa on uusinut ulkoasunsa.

Pettynyt 06. päivä joulukuuta 2016

yli kuukausi sitten tilannut laukun eikä ole tullu muuta heiltä päin kuin rahastus ja tilausvahvistus.
Ei edes reagoi kyselyyn missä tilaus viipyy. Ei kai muu tässä auta kuin ottaa kuluttajaneuvontaa yhteys ja sitä kautta vaatia joko rahoja takasin tai se tuote jonka olen jo maksanut

Varokaa 17. päivä maaliskuuta 2018

http://www.taikanuttu.fi/shippinginfo.html

Taitaa olla nykyään täysin huijaussivusto

Pete 17. päivä maaliskuuta 2018

Juu, se on huijaussivusto. Kiitos kun ilmoitit!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.