Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Ledpaita.net

Tällä yrityksellä (Ledpaita.net) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Ledpaita.netin etusivulla on sininen palkki, jonka päällä vaalealla värillä tekstiä ja yksi valopaidasta otettu kuva.

  • Erilaisia valopaitoja ja -vöitä myyvä Ledpaita.net on vuodesta 2010 lähtien toiminut verkkokauppa. Myynnissä olevat paidat reagoivat ääniin ja ovatkin yrityksen mukaan hyvä valinta baariin, bileisiin, yökerhoihin, festareille ja konsertteihin.
  • Ledpaita.net toimii vain verkkokauppana osoitteessa www.ledpaita.net.

Toimituskulut valovaatteisiin ja muihinkin tilauksiin ovat aina enintään 5 euroa. Myynnissä on ledpaitojen lisäksi vöitä, valokengännauhoja ja vyönsolkia. Paitavalikoima sisältää naisten ja miesten paitoja, joiden etupuolella on erilaisia animoituja kuvioita, tekstiä ja symboleita. Valopaidat toimivat neljällä AAA-paristolla ja niitä toimitetaan paidan mukana ainakin 12 kappaleen paketti. Paidat ovat pestäviä kunhan niistä on ennen pesua erotettu ohjausyksikkö. Paidan mukana toimitetaan pesuohjeet.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.