Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Bald Fellows

Tällä yrityksellä (Bald Fellows) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Bald Fellowsin nettisivujen etusivulla tuotekuvia ja tekstiä useassa palstassa.

  • Bald Fellows on Turun Hansakorttelissa, 2. kerroksessa, toimiva yritys, jolla on myös nettikauppa. Yritys myy lävistys-, korva- ja nenäkoruja, riipuksia, ketjuja ja magneettikoruja. Tarjolla myös tatuointipalveluita.
  • Bald Fellowsin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.bfmyynti.fi.

Bald Fellowsin nettikaupassa myytävät tuotteet saattavat olla huokeampia kuin myymälässä olevat. Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan 2 euron toimitusmaksulla, mikäli tilauksen arvo on alle 10 €. Sitä suuremmat tavarat toimitetaan ilman toimituskuluja mikäli lasku lähetetään sähköpostitse. Hintatakuu-tuotteisiin lisätään 5 € toimituskulut.

Lävistys-, korva- eikä magneettikoruilla ole vaihto- eikä palautusoikeutta johtuen hygieniasyistä. Muilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, kunhan tuote on käyttämätön.

Bald Fellowsin yhteystiedot

  • Myymälä: Eerikinkatu 17 B 15 L, 20100 Turku (Hansakorttelin 2. kerros)
  • Puhelinnumero: 02 880 6690
  • Sähköpostiosoite: info@bfmyynti.fi
  • Myymälän aukioloajat: Ma–pe 10–20 ja lauantaisin 10–18

Kommentit

Julkaisu Bald Fellows on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Piercebod 02. päivä maaliskuuta 2013

Omien tuotteiden tiedoissa kovasti kehuttiin miten he olisivat laatua ja hyvää tuottava ja itse maahantuova yritys. Tottakai jokainen itse maahantuo kiinasta nykyään. Ihmetytti myös miten he sanoivat tuotteiden olevan omaa tuotantoa kun samat tuotteet ovat lukuisten eri kiinalaisten myyjien sivuilla. Ite tarkastelin tuotteita vielä oikein livenä ja kyllä se samaa tavaraa on mitä kiinantehtaat suoltaa. Ei siis mitenkään sen hyvälaatuisempaa ja erikoista. Hinnan korotus ei takaa laatua jos itse tuote on kuitenkin se ihan sama.. vertailkaa ihmeessä hyvät ihmiset älkääkö uskoko kauppiaan sanaa. – See more at: http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=1899#sthash.ckZeYN8X.dpuf

Allu 31. päivä joulukuuta 2015

Bald fellows OLI hyvä kauppa, mutta sitä ei ole enää Hansassa ollut vissiin pariin vuoteen. Pelkkänä nettikauppana nykyään tietääkseni.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.