Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

O.D.D. Metal Wear

Tällä yrityksellä (O.D.D. Metal Wear) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

O.D.D. Metal Wear

  • Kesäkuussa 2005 perustettu O.D.D. Metal Wear suunnittelee ja valmistaa metalli- ja goottihenkisiä vaatteita, jotka ovat näyttäviä ja valmistettu kestämään kovaakin menoa.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsivat osoitteessa www.oddmetalwear.com. Saattaa olla, ettei yritys ole enää toiminnassa.

Pari vuotta sitten perustettu O.D.D. Metal Wear suunnittelee ja valmistaa metalhenkisiä vaatteita hevin amatööreille ja ammattilaisille. Vaatteet ovat näyttäviä ja valmistettu kovankin menon kestävistä materiaaleista. Tuotevalikoimaan kuuluvien vaatteiden joukossa on mm. takkeja, hameita, naisten ja miesten housuja sekä runsaasti erityyppisiä paitoja sekä miehille että naisille.

Yritys kertoo, että se haluaa tuoda näkyville oman ajatuksensa siitä, minkälaisia metalhenkiset vaatteet oikein ovat. Vaatteet ja asusteet sopivat tietenkin myös goottityyliä noudattaville yksilöille, jotka haluavat tuoda persoonallisuuttaan esille pukeutumisensa välityksellä. O.D.D. Metal Wearin kulutusta kestävät vaatteet saavat mallistoonsa täydennystä usein.

Firman tuotteita voi tilata yrityksen nettisivuilta löytyvän tilauslomakkeen avulla, mutta O.D.D.:n tuotteisiin voi törmätä myös esim. festareilla. Kuopiossa sijaitsee kivijalkamyymälä.

Tuotteet voi tilata joko yrityksen nettisivujen tilauslomakkeen avulla, tai sitten puhelimitse. Asiakas voi halutessaan teettää vaatteen omien mittojensa mukaan, jolloin tulee ottaa yhteyttä O.D.D.:n väkeen. Mittatilauksesta tehtävien vaatteiden ja muiden tuotteiden toimitusaika on pidempi kuin varastotuotteilla, lisäksi tuotteen hintaan lisätään 25 €.

Tuotteet toimitetaan aina postiennakolla, jolloin tilauksen voi käydä noutamassa lähimmästä postitoimipisteestä. Tilatut tavarat voi noutaa myös O.D.D. Metal Wearin varastosta, joka sijaitsee Kuopiossa. Kun tuote on noudettavissa, siitä ilmoitetaan asiakkaalle.

Tilattujen tuotteiden toimitusaika on vaihtelee muutamasta päivästä kolmeen viikkoon, riippuen siitä onko tilattuja tuotteita varastossa. Tilauksen loppusummaan lisätään posti- ja pakkauskulut, jotka vaihtelevat 5–18 euron välillä (riippuen tilauksen koosta ja painosta).

Käyntiosoite:

Kuninkaankatu 26,
70100 Kuopio

Kommentit

Julkaisu O.D.D. Metal Wear on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

ihmettelijä 05. päivä huhtikuuta 2011

Onko tämä pulju vielä pystyssä, sillä tilapäisesti vuosi sitten loppuneita tuotteita ei sivujen mukaan ole vieläkään tullut lisää? Sivuilla ei ole tietoja päivityksistä eikä yhteystiedotkaan taida olla ajantasalla, sillä esim. mailiosoite antaa virhekoodia…

Lopettanut on!! 04. päivä toukokuuta 2011

Eipä ole pystyssä ei. Ei ainakaan numero tai sähköposti ole voimassa eikä tuotetilauksista lähde tilausvahvistuksia. Miksi sivuja ei voida sitten sulkea, jos kerta ei kauppaakaan enää ole?

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.