Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Boutique LouLou

Tällä yrityksellä (Boutique LouLou) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Boutique LouLou

  • Boutique LouLou on nettimyymälä, joka on erikoistunut naisten asusteisiin ja alusvaatteisiin. Tuotevalikoimaan kuuluu myös mm. korsetit, korsettitopit, kosmetiikkatuotteet sekä hameet ja mekot.
  • LouLou postimyyntikauppa sijaitsee osoitteessa www.boutique-loulou.com

Boutique LouLou kertoo missionsa olevan tuominen suomalaisille naisille kauniita, trendikkäitä alusvaatteita ja asusteita. Nettikaupan tuotekategorioihin kuuluu rintaliivisetit, korsetit ja korsettitopit, olo- ja yöasut, aluspaita- ja toppisetit, bodysetit, paidat ja muut topit, hameet ja mekot, uima-asut, sukat ja sukkahousut, rintaliivit, alushousut, morsius- sekä kosmetiikkatuotteet. Yrityksen verkkokaupasta voi hankkia myös lahjakortteja Boutique LouLoun nettikauppaan. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta sen ostopäivästä.

Yritys myy ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka löytyvät heti varastosta. Näin ollen asiakas ei koskan joudu odottamaan viikkokausia tuotteiden toimitusta.

Boutique LouLou painottaa tekevänsä töitä pitääkseen tuotevalikoimansa monipuolisena ja kiinnostavana — yritys pyrkii kuuntelemaan asiakkaidensa toiveita hankkiessaan tuotteita valikoimaansa. Tuotevalikoima on alati uudistuva ja laajeneva.

Tuotteiden toimitus:

Nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan Suomen Postin välityksellä joko kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina postin smartpost palvelun kautta. Kaikki toimitukset lähetetään 2–4 arkipäivän sisällä. Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut. Postin välityksellä toimitettavan tilauksen toimituskuluvat ovat 3,5 € / lähetys. Asiakkaan käytettävissä on myös SpecialPostitus, joka on kätevä postitustapa silloin kun asiakas haluaa varmistaa, että toimitus on ainoastaan hänen henkilökohtaisesti noudettavissa postitoimistosta. SpecialPostitus toimitetaan pääsääntöisesti kirjattuna kirjeenä ilman mainintaa sen sisällöstä — toimituskulut 7 €.

Maksutavat:

Tilauksen voi maksaa joko ennakkotilisiirrolla tai luottokorttimaksuna. Jälkimmäisessä tapauksessa hyväksytään Luottokunnan Visa ja MasterCard-kortit.

Tuotepalautukset:

Asiakas voi palauttaa käyttämättömät tuotteet 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen sekä tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.