Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Me And MiniMii

Tällä yrityksellä (Me And MiniMii) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Me And Minimii -nimisen lasten goottivaatteita myyvän yrityksen, nettikaupan, nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa näkyy mustaa pohjaa vasten pientä pränttiä ja vasemmassa yläkulmassa koristeellisia vihreitä koukeroita.

  • Me And MiniMii on söpösti rankempi lastenvaatekauppa, joka myy toistaiseksi tuotteitaan vain Internetin välityksellä. Ompelimo toimii Tampereen ydinkeskustassa, jossa ei ole vähittäismyyntiä. Me And MiniMii -mallistoa valmistava Ompelimo Taikatiggi valmistaa myös kaikenkattavat mittatilaustyöt.
  • Lastenvaatekaupan nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.meandminimii.com.

Me And MiniMii — Söpösti rankempia lastenvaatteita! Lapsesi cooliksi tekevä mallisto Me And MiniMii on myynnissä omaa nimeään kantavassa verkkokaupassa.
Me And MiniMiin sivuilta löydät söpöjen vaatteiden lisäksi myös petivaatteita ja Rumiksia, sika Söpöjä pehmoleluja! Tarjolla myös vaatteita odottaville äideille, jotka haluavat säilyttää tyylinsä myös masuasukin aikana, sekä raskauskilot kätevästi piilottavia kiristyskorsetteja. Tilaus tällä hetkellä vain ennakkomaksulla. Postikulut ovat 7 euroa, pienillä tilauksilla vähemmän. Toimitusaika on noin 2–7 päivää.

Me And MiniMii mallistoa valmistava ompelimo Taikatiggi tarjoaa myös kaiken kattavat ompelu työt Tampereella. Pienemmät mittatilaustyöt myös netin välityksellä! Taikatigin löydät osoitteesta www.taikatiggi.com.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.