Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Spartoo

Tällä yrityksellä (Spartoo) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvassa valokuva ihmislaumasta, joka seisoo vaaleata taustaa vasten. Kuvan ympärillä pientä pränttiä.

  • Spartoo.fi on pääasiassa netissä toimiva kenkäkauppa miehille, naisille ja lapsille, mutta sen valikoimasta löytyy myös laukkuja ja muita tuotteita. Kenkävalikoimassa on naisille muun muassa Dr Martenseja, Catarina Martinseja, New Rockeja, Beonlyja ja Dkode-saappaita.
  • Spartoon nettikauppa löytyy osoitteesta www.spartoo.fi.

Myös miehille löytyy Saappaat-kategoriasta Dr Martenseja ja useita New Rock -malleja, kuten Fearless, Chaotic, Pitchfork ja Nemesis.

Spartoo toimii netissä. Tilaukset, joiden loppusumma on vähintään 60 euroa, toimitetaan ilman toimituskuluja. Tuotteet voi palauttaa 30 vuorokauden sisällä. Spartoossa voi maksaa tilauksen luottokortilla, PayPalilla, pankkisiirrolla ja PayPortilla. Tavarat toimitetaan joko tilauspäivänä tai sitä seuraavana työpäivänä. Tavaroita toimitetaan esimerkiksi Matkahuollon ja UPS:n välityksellä. Spartoo ei toimita Ahvenanmaalle. Toimituskulut ovat alle 60 euron ostoksiin 7 €. Jos tuotteet toimitaan MyPack-noutopisteeseen ja tilaussumma on yli 60 euroa, toimituskuluja ei ole. UPS-kuljetuksella hinta on 7–15 euroa.

Kommentit

Julkaisu Spartoo on saanut yhteensä 3 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Tilaaja 24. päivä toukokuuta 2012

Spartoo on loistava todella suuren valikoiman kenkäkauppa, josta on tullut tehtyä useita tilauksia. Oon tilausten yhteydessä käyttänyt aina alennuskoodia http://www.alennuskoodeja.fi -sivustolta.

KiiraG 07. päivä marraskuuta 2013

Toiminut kyseinen kauppa minullakin mainiosti… täältä olen löytänyt parhaiten alennuksia tuohon nettikauppaan: http://www.alennuskoodi.fm/tarjoukset/spartoo/

markku kuusinen 28. päivä kesäkuuta 2015

Saa lähettää postia tarjouksista ym.!!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.