Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Horror Shop ja Morticia esittelysivuja.

Superpirate.com

Tällä yrityksellä (Superpirate.com) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Superpirate.com

  • Superpirate.com on verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä vain Madventures-DVD:t ja muutamia paitamalleja.
  • Yrityksen verkkokaupan osoite on www.superpirate.com

Superpirate.com:in perussääntöön kuuluu kaikkien asiakkaiden, yksittäisistä ostajista yrityksiin, olevan yhtä tärkeitä.

Verkkokaupassa kerrotaan Superpirate.com:in tarkkailevan ja päivittävän säännöllisesti hintoja, jotta ne pysyisivät kaikkein edullisimpina. Tuotteet toimitetaan joko normaalina 1. luokan postilähetyksenä (kirjeenä tai pakettina), sillä se on helpoin ja edullisin toimitustapa. Tuotteiden hintaan lisätään ainoastaan posti- ja pakkauskulut tilauksen koosta ja painosta riippuen. Kirjeessä lähetettävät tilaukset toimitetaan suoraan tilaajan postiosoitteeseen yleensä jo seuraavana työpäivänä. Pakettina lähetetyt tilaukset voit noutaa tilaajan postitoimipaikasta normaalisti jo tilausta seuraavana työpäivänä. Postitoimituksen hinta on vähintään 1 euro. Tuotteet voidaan toimittaa myös postiennaklla, jolloin postituskuluihin lisätään postiennakkokulut (4,90 euroa). Postiennakkotoimituksen hinta on alkaen 5,90 euroa.

Superpirate.comin verkkokaupan tuotevalikoima on tällä hetkellä melko suppea, mutta sen odotetaan kasvavan jatkuvasti. Tuotevalikoimaan kuuluu paljon erityyppisiä Madventures-tuotteita (DVD-levyjä, paitoja) sekä thai- ja hindi-paitoja.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.