Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

MistyMode

Tällä yrityksellä (MistyMode) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

MistyModen nettikaupan etusivu.

  • MistyMode on pääasiassa gootti- ja punk-tyylisiä vaatteita sekä miehille että naisille myyvä verkkokauppa.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.mistymode.fi

MistyModen verkkokaupassa on vaatteita, asusteita, kuten sukkia, käsineitä ja pipoja, ja koruja naisille sekä miehille. Miesten tuotevalikoima sisältää housuja, paitoja ja puseroita sekä huppareita. Naisille löytyy housuja, hameita ja mekkoja, toppeja ja korsetteja, paitoja, huppareita sekä neuleita. Nettikaupassa on myös lahjakortteja.

Nettikaupasta tilatut tuotteet lähetetään Suomen sisällä maksikirjeenä tai postipakettina. Varastotuotteet toimitetaan 2–5 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta MistyModen tilille. Sellaisten tuotteiden, joita ei ole varastossa, toimitusaika on noin neljä viikkoa. Kirjeenä tai postipakettina lähetettävien tavaroiden toimituskulut ovat aina 7,7 euroa, paitsi kevyille alle 250 gramman painoisille toimituksille 1 euro. Tilauksen voi maksaa PayPalilla tai ennakkomaksuna tilisiirtona.

MistyModen sähköpostiosoite on info@mistymode.fi.

MistyModen esittelyvideo:

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.