Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Naga Design

Tällä yrityksellä (Naga Design) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Naga Design -nettikaupan etusivusta otettu kuvakaappaus.

  • Naga Design valmistaa ja myy koruesineitä ja käsityönä tehtyjä asusteita. Yrityksen pyrkimyksenä on valmistaa uniikkeja ja kestäviä koristeita arkeen ja juhlaan. Korut valmistetaan pääasiassa sterling-hopeasta, helmistä, lasista ja kivistä.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.nagadesign.fi.

Naga Designin tuotevalikoimaan sisältyy korvakorut, hiuskoristeet, kuten hiussoljet, ja sukkanauhat. Tuotevalikoima laajenee.

Tuotteiden tilaaminen Naga Designistä tapahtuu sähköpostin välityksellä siten, että tilaaja ilmoittaa viestissään halutut tuotteet ja toimitusosoitteen, johon paketti lähetetään. Paluupostissa lähetetään maksohjeet. Tilauksen voi maksaa nettipankin välityksellä. Tilausosoite on info@nagadesign.fi.

Tuotteet toimitetaan Suomen Postin välityksellä. Toimituskulut ovat normaalisti 2,5 euroa riippumatta tilattavien tuotteiden määrästä. Tuotteet pyritään lähettämään postiin viimeistään seuraavan arkipäivänä siitä, kun suoritus näkyy Naga Designin pankkitilillä.

Kommentit

Julkaisu Naga Design on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Naga Design 20. päivä lokakuuta 2011

Uusia Halloween aiheisia tuotteita saapunut myyntiin!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.