Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Wildshoes.fi

Tällä yrityksellä (Wildshoes.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Wildshoes.fi-nettikaupan etusivulla valokuva pitkäsäärisestä naisesta, jolla korkokengät jalassa.

  • Wildshoes.fi on nimensä mukaisesti kenkien ja saappaiden nettikauppa. Valikoimaan sisältyy sadoittain kenkämalleja eri valmistajilta, kuten Bordellolta, Demonialta, Devioukselta, Pleaserilta, Funtasmalta, Luciousilta ja pin-up-mallien valmistajilta.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.wildshoes.fi.

Wildshoes.fi kuvailee itseään seuraavasti: Ainutlaatuisesta, näyttävästä ja seksikkäästä valikoimastamme löydät muun muassa korkokengät, saappaat, goottikengät ja Ballet-kengät toimitettuna suoraan kotiovellenne! Tilatut tavarat voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla, PayPalilla, tilisiirtona, laskulla, osamaksulla, Moneybookersilla ja Nordean nettipankin kautta. Myös osamaksulla. Toimituskulut ovat 4,9 €/tilaus. Toimitusaikaa on varastossa oleville tuotteille noin 15 arkipäivää.

Kommentit

Julkaisu Wildshoes.fi on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Riikka Simonaho 24. päivä toukokuuta 2013

Hei!

Älkää missään tapauksessa ostako mitään kyseiseltä firmalta, eli Wildshoesilta!

Minä tilasin heiltä lokakuussa 2013 3 paria saappaita (yht. 430€) ja maksoin tilisiirtona heille, koska heillä ei vielä silloin ollut maksuturvaa. No eipä ole tähän päivään mennessä näkynyt saappaita, eikä rahoja takaisin. Asiakaspalvelusta ei vastata ja kun ovat sitten monien sähköpostien jälkeen suostuneet vastaamaan, niin ovat vaan jatkaneet viivyttelyä! Eli pistäkäähän sana kiertämään, että tämä firma huijaa teitä jos vaan annatte siihen mahdollisuuden.

Parempi ostaa suomessa toimivilta liikkeiltä tai sitten saksasta, tulee varmasti perille mitä tilaa.

Riikka Simonaho 24. päivä toukokuuta 2013

Tuli kirjoitusvirhe edelliseen tekstiin. Siis tilasin ne saappaat lokakuussa 2012, enkä 2013. Ei pitäisi kirjoitella unihiekat silmissä ;)

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.