Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Hoo&Pee

Tällä yrityksellä (Hoo&Pee) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Hoo&Peen nettikaupan etusivusta otetussa kuvakaappauksessa näkyy vaaleanharmaa tausta, jonka päällä pystysuunnassa vaaleampi palkki ja siinä runsaasti tuotekuvia. Kuvan yläosassa ruskeanvärinen yläpalkki, jonka vasemmassa yläkulmassa Hoo&Peen log

  • Hoo&Pee on vuodesta 1984 lähtien toiminut fani- ja nuorisotavaran erikoisliike. Hoo&Peella on myös tukkukauppa.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.hoopee.fi.

Hoo&Peen verkkokaupassa on yli 3000 tuotetta. Kerran kuukaudessa arvotaan osallistujien kesken 50 euron lahjakortti Hoo&Peen nettikauppaan.

Verkkokaupassa on laaja valikoima koruja, seinä- ja bändilippuja, niitti- ja nahkatuotteita, tarroja, rintanappeja, verkkokäsineitä jne.

Tilattuja tuotteita ei toimiteta postiennakolla. Tuotteita maksettaessa on aina käytettävä viitenumeroa. Toimituskulut ovat 2,8 euroa tilaus. Minimitilausrajaa ei ole, mutta yli 50 euron tilauksissa toimituskulut ovat nolla euroa.

Kommentit

Julkaisu Hoo&Pee on saanut yhteensä 5 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 20. päivä joulukuuta 2006

Hoo&Pee kertoo nettisivuillaan julkaisevansa uusia tuotetarjouksia yms. entiseen malliin, kunhan ovat ensin selvinneet jouluruuhkasta.

nanomachine 19. päivä helmikuuta 2009

Aina kun olen tilannut niin tuotteet ovat saapuneet nopeasti eikä mitään ongelmia ole ollut.

Anilith 26. päivä marraskuuta 2009

Olen todella tyytyväinen. Tuotteet ovat tulleet aina alle viikossa, eivätkä hinnat ole vielä huimanneet päätä.

Leviathan 12. päivä heinäkuuta 2010

Tälle ei voi antaa muuta kuin plussaa. Aaplussaa. Tuotteet toimitetaan alle viikossa, paitsi jos on jotain erikoisempaa tuotetta. Jos mahtuu kirjekuoreen, sen voi saada postiluukkuun eikä tartte hakea postista.

tämäkin menossa nurin? 05. päivä toukokuuta 2011

Valikoima senkun köyhtyy, koruissa erityisesti eikä uutta näy tulevan..
MIKSI?

Toivotaan, etteivät ole menossa nurin…

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.