Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

A&P Garage Studios

Tällä yrityksellä (A&P Garage Studios) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

  • A&P Garage Studios on vuoden 2007 helmikuussa Vaasassa perustettu yritys, joka myy rock-vaatteita ja -tuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluu pienessä määrin myös goottivaatteet.
  • Yrityksellä on nettisivut osoitteessa

A&P Garage Studios -yritys myy liikkeessään nuorille ja vanhoilla lähinnä rock-tyylisiä vaatteita ja muita saman alan tavaroita. Tuotevalikoimaan kuuluu myös goottiaiheiset tuotteet. Liike myös valmistaa goottiaiheisia hameita, korsetteja, paitoja ym. Edellä mainittuja vaatteita voi tilata myös mittatilauksena.

Yrityksen toimenkuvaan kuuluu tuotemyynnin lisäksi bändituntien tarjoaminen. Bändit ja/tai yksittäiset muusikot voivat ottaa tunteja esim. rumpujen tai basson soittamiseen. Myös demojen tai kokonaisen albumin äänittäminen onnistuu.

A&P Garage Studios

  • Osoite: Gerbyntie 15–17 Garage, 65230 Vaasa
  • Aukioloajat: Avoinna maanantaista perjantaihin kello 11–18 ja lauantaisin klo 11–15. Studio avoinna sopimuksen mukaan.

Kommentit

Julkaisu A&P Garage Studios on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 26. päivä huhtikuuta 2008

Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.freewebs.com/garagenk.

Ziva 14. päivä kesäkuuta 2008

Eihän tuolla mitää nettikauppaa ole!!

Petri 15. päivä kesäkuuta 2008

En minäkään näe tuolla sivustolla mitään nettikauppaa? Mutta hehän mainostavat jo heti etusivuillaan, että siellä on mahdollisuus tilata tuotteita netin välityksellä, joten pakkohan sieltä jostain on löytyä linkki sinne verkkoshoppiin… Turhan hankalaksi laitettu kun ei kerran kauppaa löydy vaikka miten silmillä skannailen puljun sivuja.

Ei kauppaa 19. päivä elokuuta 2009

Ei sivuilla ole nettikauppaa, joten linkin voi varmasti poistaa.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.