Gootti.net

Info

Gootti.net on tammikuussa 2006 avattu kotimainen goottiaiheinen Web-palvelu, jossa julkaistaan ensisijaisesti gootteihin ja goottilaisuuteen liittyviä uutisia ja artikkeleita. Sivustolla julkaistuja uutisia, levyarvosteluita ja muita artikkeleita on kertynyt jo noin 5596 kappaletta. Uutiset liittyvät pääasiassa goottimusiikkiin. Sivustosta on kasvanut Suomen laajin alallaan. Yhteisön jäsenet ovat järjestäneet goottimiittejä vuodesta 2006 saakka. Gootti.netin kautta järjestettyjä tapaamisia on järjestetty satakunta kertaa ympäri Suomea, joista leijonanosa pääkaupunkiseudulla.

Toimitus

Palvelun niin sanotun toimituksellisen työn hoitaa pääasiassa Petri ”kuopassa” Ikonen. Gootti.netille tekevät satunnaisesti juttuja, kuten levyarvosteluita ja haastatteluja, tilanteen mukaan vaihtelevasti eräät apumiehet ja -naiset. Heistä suurimman kiitoksen ovat ansainneet Gootti.net-yhteisössä nimimerkeillä Aditu, Heetteri ja poison tunnetut henkilöt.

Valvojat

Goottifoorumin valvojat ansaitsevat suuren kiitoksen, sillä heidän ansiotaan on, että yhteisö on niinkin häirikkövapaa kuin se nyt on. Valvojista useat ovat hoitaneet vapaa-ajallaan ja talkoohenkisesti tätä tointa vuosien ajan. Kiitoksen nimeltä, tai ainakin nimimerkiltä, ansaitsee Chrystalis, poison, Iiriva, Heetteri, Swanette, Piiskansiima, Funereal Soul ja Dark Eyes.