Gootti.net

Goottitarha (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Tarinoita ahdistuksesta, fantasioista, alkoholista ja asunnon jakamisesta. Elämää oudommalta puolelta, sopivalla asenteella ja tummalla tunteella. Ei hipeille eikä heikkohermoisille.

Kalpeus kaunistaa (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Kertomuksia kolmesta lievästi sanoen erikoisesta sisaruksesta, joiden elämää vauhdittavat oudot ja kummat sattumukset. Fantasian ja kieroutumien määrän saa jokainen ihan itse määritellä.

Osaatko piirtää ja juonia-hhahhahah? Gootti.net etsii sarjisstrippien tekijöitä viljelemään mitä mustinta huumoria! Talkootyöläisiä pyydetään ottamaan yhteyttä palvelun sikariportaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net tai hyödyntämällä lomaketta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

Goottifoorumin tuoreimmat

  • Yleiskeskustelu 3: Lainaus: mlrd Ei noin selvässä snipupaikassa edes yritä olla piilossa, rehvakkaasti pää ylhäällä sitä vaan kattellaan. ihan niinkuin vihollista ei oliskaan. viiden sodan veteraanina luulis tietävän paremmin. johonkin vanhaan juttuun maininta... http://imgur.com/gallery/9IaIB
  • Club Interface Wäiski Takeover 26.8.: Lipun hinta nousee ensi lauantaina
  • O: DEMONIAN SWINGIT 220: Mieluiten hakisin jostain kainuun läheltä, ellei postitus onnistu kengänkoko on 39-40
  • Pelottavin näky mitä kuvitella saatat?: ^ Juu, kranaatit ja muu sellainen epäsuora tuli on kaiketi 1. maailmansodasta asti aiheuttanut eniten ihmishenkien menetyksiä.
  • Lemmikit: 61°05'07.9"N 27°38'17.1"E noin suunnilleen tossa on toinen aktiivinen pesä. kymmenisen kilsaa tosta sivuun on vuolteenkangas jossa oli aiemmin havaintoja kans. E: jos ei oo nähny niin menee katsomaan vaan.
Uusin musiikkitiedote
  • SpaceWitchPop soittolistalle

    Kotimainen yhden naisen SpaceWitchPop tarjosi kolme biisiään Gootti.netin soittolistalle. Listalle lisättiin artistilta kappaleet “Tight It Up”, “Hot Blood Space Pop” sekä “Fall Through My Eye”.

Gothicana vain EMP:ltä!