Gootti.net

Goottitarha (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Tarinoita ahdistuksesta, fantasioista, alkoholista ja asunnon jakamisesta. Elämää oudommalta puolelta, sopivalla asenteella ja tummalla tunteella. Ei hipeille eikä heikkohermoisille.

Kalpeus kaunistaa (Lue tekijästä)

Lue uusin!

Kertomuksia kolmesta lievästi sanoen erikoisesta sisaruksesta, joiden elämää vauhdittavat oudot ja kummat sattumukset. Fantasian ja kieroutumien määrän saa jokainen ihan itse määritellä.

Osaatko piirtää ja juonia-hhahhahah? Gootti.net etsii sarjisstrippien tekijöitä viljelemään mitä mustinta huumoria! Talkootyöläisiä pyydetään ottamaan yhteyttä palvelun sikariportaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@gootti.net tai hyödyntämällä lomaketta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat

  • Club Infektio vappustartti: Cygnosic + Rave The Reqviem: Ja illan pääesiintyjän esittelyteksti. Luvassa loistavan melodista dark electroa ateenasta: https://clubinfektio.com/2017/03/30/esittelyssa-cy gnosic/
  • Club Interface 27.5.2017: Season closing party and we say farewell to Dark Side with this event. We'll have two rooms in use this time, other one is our Interface cave and other one is dedicated to darker tones of psy trance ending with Miazu's hitek set Interface room Alphamay Live (Germany) Kuroshio Live (Fin) DJ E-Prom (Sweden, Resident dj at Synthetic & AMP, Founder of Electronic Force) Sadenia (Infektio) +TBC Psy Room Miikka L (Very special dark psy set) Miazu (Sangoma records / Kosmos Festival) Po...

Goottifoorumin tuoreimmat

  • Yleiskeskustelu 3: Juu, on hieno ele tehdä kunnialento veteraanille. Täälläkin joskus kuulin omituisen voimakasta jyrinää, että ihmettelin mistä on kyse. Lehdessä taisi olla myöhemmin juttu kuinka Porvoon edustalla oli ollut venäläinen kone ja sitä vastaan oli lähetetty hävittäjä.
  • Lemmikit: Kaatopaikkarotalla ja lemmikkirotalla on yhtä paljon yhteistä ku villiminkillä ja lemmikkifretillä. E: yhen fretin omistajan kanssa oli tästäkin hyvä keskustelu kun sen lemmikki näykki mun korvaa. Ihmettteli kun en oikein luottanut siihen, mainitsin sitä että villit elukat on loukussa vähän senluontosia että paksut hanskat tarvitaan ja niitä ei voi päästä elävänä loukusta ulos.
  • lävärit ja tatskat (osa 2.): Sain asiakkaalta tässä tovi sitten ihanaa palautetta. Olen siis töissä kirjastossa ja aina nämä vanhemmat rouvashenkilöt eivät oikein hyväksy tatuointeja. Kyseinen rouva kertoi mulle, että hän oli aluksi ollut kauhuissaan koska olin tatuoitu (ja hän niin kovasti pitää äitiyslomalaisesta), mutta näin vuoden jälkeen kertoi, että olen opettanut vanhalle uusia temppuja. Hän totesi mulle, että jos näin ihanalla ihmisellä on tatuointeja niin ehkä muutkin tatuoidut voivat olla mukavia. Kuulemma suhtau...
  • aikuinen ihminen ja tajusin olevani gootti!: Itse elelin viimeisiä teinivuosia, kun tein tämän havainnon. Tyyli toki on kokenut muokkausta tässä vuosien saatossa. Olen muutenkin lähes aina edustanut "less-is-more" koulukuntaa. Jotta koko lähipiiri ei heti vedä hepuleita, niin suosittelen hiljalleen tummentamaan tyyliä, mikäli siis sellainen on ajatuksissa.
  • Kitinöitä ja valituksia !: Sellanen heppu jonka voi haastaa vain kerran.
Uusin musiikkitiedote
  • SpaceWitchPop soittolistalle

    Kotimainen yhden naisen SpaceWitchPop tarjosi kolme biisiään Gootti.netin soittolistalle. Listalle lisättiin artistilta kappaleet “Tight It Up”, “Hot Blood Space Pop” sekä “Fall Through My Eye”.

Gothicana vain EMP:ltä!