Gootti.net

Gootti.net: Musiikki

Uusinta musiikkisoittimessa: SpaceWitchPop soitto…

Musiikkisoittimen soittolista koostuu ilmaisesta MP3-musiikista. Jos haluat tarjota oman bändisi tai musiikkiprojektisi materiaalia soittolistalle lisättäväksi, ole hyvä ja ota yhteyttä.

Tietoja Gootti.netin musiikkisoittimen sisältämistä kappaleista löytyy kappalelistasta, johon kaikki kappaleet päivittyvät reaaliaikaisesti.

Minisoitin! Kuljeta musiikkia mukanasi surffaillessasi netissä. Minisoitin avautuu uuteen ikkunaan, tosin vain jos nettiselaimessasi on sallittu JavaScript-koodin suorittaminen.

Lue tuoreimmat musiikkisoittimen uutiset ja kuulumiset tiedotesivulta. Tiedotteiden joukossa myös tietoa tuoreista soittolistalle lisätyistä bändeistä ja biiseistä.

Kappaleiden tekijänoikeudet omistavien tahojen (ts. artistien) suostumus on saatu kappaleiden esittämiseen Gootti.net:in musiikkisoittimissa. Gootti.net-sivuston musiikkisoittimissa soitetaan ilmaista koti- ja ulkomaista musiikkia — goottimusiikin lisäksi musiikkisoittimien soittolistoilta saattaa löytyä mm. "gootahtavaa" metallia yms. Kappaleiden tekijänoikeudet kuuluvat artisteille. Kappaleiden luvaton kopiointi ilman asianomaisten artistien suostumusta on kielletty.

Erilaista musiikkia korville voi olla voittoääni Betway nettikasinossa. Kappalelista saattaa muuttua synkemmäksi hävitessä, mikä on aina valitettavan mahdollista.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.