Gootti.net

Huom! Tarkastelet tällä hetkellä Gootti.netin musiikkitiedotteita. Tällä sivulla julkaistaan tiedotteet uusista kappalelisäyksistä soittimen soittolistalle. Pääset kuuntelemaan ilmaista musiikkia tästä!

SpaceWitchPop soittolistalle

Kotimainen yhden naisen SpaceWitchPop tarjosi kolme biisiään Gootti.netin soittolistalle. Listalle lisättiin artistilta kappaleet “Tight It Up”, “Hot Blood Space Pop” sekä “Fall Through My Eye”.

Lue koko tiedote…

Lisää Black Heartia soittolistalle

Black Heartin uutta tuotantoa ladattiin Gootti.netin musiikkisoittimeen kahden uuden biisin verran. Bändin tuotantoa on nyt siis yhteensä neljän biisin verran. Aikaisempaa tuotantoa edustavat raidat “A Wish for Damnation” ja “The Ones We Forgot”. Black Heartin tuoretta, rokkaavaa meininkiä edustavat kappaleet “Premature Burial” ja “Velvet Sea”.

Lue koko tiedote…

Uutta MistGuidea soittolistalle

Toukokuussa 2010 Gootti.netin jukeboksiin esitelty MistGuide on säveltänyt uutta musiikkia kolmen biisin verran. Kappaleet lisättiin nyt soittolistalle vanhempaa tuotantoa, funeral doomia, edustavien kappaleiden “Evolve From Grave” ja “Ritual” sekaan. MistGuiden biisitrio sisältyy Satanarsa Recordsin kautta julkaistavalle studioalbumille “Misery Thorns”. Bändi kertoo uuden musiikkimateriaalin olevan aikaisempaa monipuolisempaa — kuultavissa on vaikutteita entistä useammasta genrestä.

Lue koko tiedote…

MistGuide soittolistalle

Dark ambient -genrenkin tuotantoa tekevä MistGuide on päästänyt pari biisiä Gootti.netin musiikkisoittimeen. Kuunneltavana on pahaenteiset kappaleet “Evolve From Grave” ja “Ritual”. Viimeksi mainittu on yli seitsenminuuttinen ja “Evolve From Grave” hieman yli kolmen minuutin pituinen.

Lue koko tiedote…

Ooh my Ann soittolistalle

Ainakin :Wumpscut:-yhtyeeltä vaikutteita hakeva Ooh my Ann päätyi Gootti.netin soittolistalle kolmen electro–industrial-biisin voimin. Ooh my Ann tarjoaa suomeksi laulettua tunnelmointia, joka on valmistunut vuosien 2008–2009 välisenä aikana. Soittolistalle laitetut kappaleet “Kuolemansynti”, “Älä jätä meitä” ja “Tule leikkimään tulella” ovat 3,5–4 minuutin pituisia kuuntelukokemuksia. Lisätietoja Ooh my Annista löytyy sen Mikseri-profiilista osoitteesta www.mikseri.net/oohmyann.

Lue koko tiedote…

Black Heartin kappaleita päivitetty

Black Heart -yhtyeen musiikillista sanomaa on päivitetty poistamalla Gootti.netin soittimesta yhtyeen vanhaa tuotantoa ja lisäämällä niiden tilalle tuliterät biisit:

  • A Wish for Damnation
  • The Ones We Forgot

Lue koko tiedote…

Zero+onE soittolistalle

Biisimateriaalia Zero+onE-artistilta julkaistiin helmikuun lopussa yhteensä seitsemän kappaleen verran. Tieteiselokuvista raaputetuilla sampleilla varustettua horror industrialia tarjoava Zero+onE otti nimekseen tietokonejärjestelmien tavan käyttää ykkösiä ja nollia muodostellessaan dataa.

Lue koko tiedote…

Uudempaa Embassy Of Silencea soittolistalle

Embassy Of Silencen uudempaa tuotantoa edustavan promolevyn kolme kappaletta on lisätty juuri Gootti.netin musiikkisoittimeen. Tunnelmallista rockia ja metallimusiikkia soittava Embassy Of Silence jo aikaisemmin tarjosi Gootti.netin kautta kuunneltavaksi kappaleet “Void”, “Passion and Savagery” sekä “Lilith Aether”. Nyt pitkäsoittoa valmistelevalta yhtyeeltä on tarjolla lisäksi seuraavat biisit:

  1. Catherine & Heathcliff
  2. Clandestine
  3. The Gemini Ascendant

Lue koko tiedote…

[T]ErrorLex soittolistalle

ErrorLexin musiikkia viiden kappaleen verarn ilmestyi Gootti.netin soittolistalle hetki sitten. Väkivaltaindustrialiksi kutsuttavaa musiikkia luova [T]ErrorLex on loppuvuodesta 2008 lähtien luonut tuoreen “Berzerk”-biisin kaltaista tuotantoa hakemalla musiikkiinsa vaikutteita useilta elektronisen musiikin raskaan linjan toimijoilta, joita ovat esimerkiksi Suicide Commando, Tactical Sekt ja metallisempaa antia tarjoava Clan of Xymox.

Lue koko tiedote…

Shrine of Downcoming soittolistalle

Noin vuoden ikäisen Shine of Downcomingin musiikkia lisättiin Gootti.netin soittolistalle kolmen kappaleen verran. Kaksihenkinen yhtye hakee musiikkiinsa vaikutteita Agonoizelta, Suicide Commandolta ja meksikolaiselta Hocicolta. Yhtyeen tyyliin voi tutustua Gootti.netin lisäksi myös Shrine of Downcomingin omilta Mikseri.net-sivuilta ja MySpace-profiilista.

Lue koko tiedote…

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.