Gootti.net

Musiikki: Musiikkitiedotteet: Shrine of Downcoming soittolistalle

Noin vuoden ikäisen Shine of Downcomingin musiikkia lisättiin Gootti.netin soittolistalle kolmen kappaleen verran. Kaksihenkinen yhtye hakee musiikkiinsa vaikutteita Agonoizelta, Suicide Commandolta ja meksikolaiselta Hocicolta. Yhtyeen tyyliin voi tutustua Gootti.netin lisäksi myös Shrine of Downcomingin omilta Mikseri.net-sivuilta ja MySpace-profiilista.

Shrine of Downcomingin kappaleet soittolistalla:

  1. Your Misery
  2. Enkelin kuva
  3. Fucking idiot

Ylle listatut kappaleet korvattiin lokakuussa 2009 seuraavilla biiseillä:

  1. Heroiini
  2. Nouseva malja
  3. Suoraan helvettiin

Shrine of Downcoming on:

  • GodZpit (syntetisaattori)
  • AngelVomit (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu yhteensä peräti 5597 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion musiikkitiedotteet ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä lokakuuta 2009 kello 17:05. Tämän jutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.