Gootti.net

Musiikki: Musiikkitiedotteet: [T]ErrorLex soittolistalle

ErrorLexin musiikkia viiden kappaleen verarn ilmestyi Gootti.netin soittolistalle hetki sitten. Väkivaltaindustrialiksi kutsuttavaa musiikkia luova [T]ErrorLex on loppuvuodesta 2008 lähtien luonut tuoreen "Berzerk"-biisin kaltaista tuotantoa hakemalla musiikkiinsa vaikutteita useilta elektronisen musiikin raskaan linjan toimijoilta, joita ovat esimerkiksi Suicide Commando, Tactical Sekt ja metallisempaa antia tarjoava Clan of Xymox.

Yhden hengen [T]ErrorLex tarjoaa tuotannostaan kokonaisia näytebiisejä omilla Mikseri.net-sivuillaan, jossa voi kuunnella myös marraskuussa 2009 julkaistun "Berzerk"-biisin.

[T]ErrorLexin kappaleet soittolistalla:

  • Berzerk
  • Death
  • Drill 731
  • Dystopia
  • They Deserve It

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu yhteensä peräti 5597 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion musiikkitiedotteet ja kategorian julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä marraskuuta 2009 kello 15:03. Tämän jutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.