Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Belle Modeste ja Off Store / Firebox Music Store esittelysivuja.

Rageon.fi

Tällä yrityksellä (Rageon.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvassa Rageon.fi-verkkokaupan etusivusta otettu kuvakaappaus.

  • Rageon on lähinnä prätkäilyyn liittyvien vaatteiden ja asusteiden verkkokauppa, mutta sillä on valikoimassaan myös esimerkiksi Invaderin maihareita, armyhenkisiä vaatteita miehille ja naisille, myös päähineitä ja laukkuja.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.rageon.fi.

Tilattaessa tuotteet postitoimipaikkaan toimituskulut ovat 9,9 EUR, paitsi yli 50 EUR tilauksista ei peritä toimituskuluja. Tilatut tuotteet voi noutaa myös sopimuksen mukaan Rageon.fi:n myymälästä Helsingissä tai Kouvolassa. Helsingissä myymälä sijaitsee Ala-Malmilla osoitteessa Teerisuontie 8. Kouvolassa myymälänä toimii Red & White Ink osoitteessa Torikatu 2.

Yhteystiedot

  • Puhelinnumero: 040 139 1485
  • Sähköpostiosoite: info@rageon.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat