Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Haven Musiikki

Tällä yrityksellä (Haven Musiikki) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Tumma, violetin ja mustan ja valkoisen värin sekoitus pyörteenä. Sen keskellä lukee valkoisin kirjaimin Autumn's Grey Solace ja sen alla pienemmällä präntillä "Eifelian".

  • Haven Musiikki on nettikauppa, jossa myydään musiikkitarvikkeita ja rokki- sekä goottihenkisiä vaatteita. Vaatteet ja asusteet ovat varastosta löytyviä tuotteita.
  • Haven Musiikki -nettikauppa löytyy yhtymän nettisivuilta osoitteesta www.haven.fi.

Haven Musiikin nettikaupasta löytyy housuja, shortseja, hameita ja mekkoja, toppeja, paitoja ja huppareita, sekä lastenvaatteita ja asusteita. Nettikaupan valikoimaan sisältyy lisäksi hiusvärejä.

Ne vaatteet ja asusteet, jotka löytyvät varastosta, toimitetaan tilaajille nopeasti. Musiikkitarvikkeet, joita ei ole varastossa, toimitetaan 2–3 viikossa tilauksen tekemisestä. Suomen sisälle postitettaessa toimituskulut määräytyvät paketin painon mukaan.

Tuotteita voi tilata toistaiseksi vain postiennakolla, muu verkkomyynti ei ole vielä toiminnassa.

Kommentit

Julkaisu Haven Musiikki on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Severana 15. päivä syyskuuta 2011

Tilatut housut eivät olleet saapuneet yli 5 viikon odottelun jälkeen, joten peruutin tilauksen. Mitään ilmoitusta toimitusvaikeuksista ei tullut ja nettisivu antoi olettaa tuotteen olevan varastotavaraa. En voi suositella Haven Yhtymää kenellekään, mitä ilmeisemmin nettikaupankäynnissä on vielä paljon opeteltavaa. :(

sarica 09. päivä syyskuuta 2014

yrittää mennä nettikauppaan niin pyytää salasanaa yms

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.