Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Heavenly Circus

Tällä yrityksellä (Heavenly Circus) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Heavenly Circus -nimisen goottikaupan nettisivujen etusivusta marraskuussa 2008 otetussa kuvakaappauksessa näkyy vaaleanpunaisia pystypalkkeja haaleanpunaista taustaa vasten. Pinkkien lootien keskellä värikäs valokuva ihmisestä, joka seisoo taulun ke

  • Heavenly Circus Underground perustettiin vuonna 2003 Tampereelle Hämeenpuistoon. Yrityksellä on tällä hetkellä Tampereella mittatilausvaatteita varten Heavenly Ateljee, mutta ei varsinaista kivijalkamyymälää.
  • Heavenly Circuksen nettisivut eivät tällä hetkellä ole toiminnassa.

Heavenly Circus on kauppa niille, jotka jo luulevat omistavansa kaiken, mutta puotiin astuessaan luultavasti tulevat yllättymään. Yrityksen nettisivuilla on myös verkkokauppa, josta voi tilata miesten ja naisten vaatteita ja asusteita.

HC:n liikkeestä ja verkkokaupan kautta voi tilata sekä Heavenlyn oman malliston, että muiden merkkien, lisäksi myös mittatilauksena tehtyjä vaatteita, kuten korsetteja. Esimerkkejä löytyy yrityksen nettisivuilla sijaitsevasta Asiakasgalleriasta. Verkkokaupan tuotevalikoimaan kuuluu mm. paidat, kumiasut, hupparit, korsetit, mekot ja hameet, housut ja takit sekä kengät. Tuotevalikoimasta voi löytää myös esimerkiksi naisten elegant gothic lolita –asusteita. Myynnissä olevia merkkejä: Jungbluth, Underground England, Fantasy Shoes, Lip Service, Kill City, Limb, Serious, Criminal Damage, Toxico, Directions, Aderlass, Queen of Darkness, Collectiff ja Pretty Pretty Clothing.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi maksaa toistaiseksi vain postiennakolla. Varastotuotteet toimitetaan normaalisti 3 työpäivän kuluttua, muuten toimitusajat voivat venyä. Toimitus- ja postikulut ovat 8 euroa / tilaus, kenkiä tilattaessa toimituskulut ovat 8 euroa / pari. Heavenly Circuksella ei ole minimitilausrajaa.

Heavenly Ateljee (mittatilausvaatteet)

  • Hämeenpuisto 13, Tampere (Ateljeekadun tiloissa)

Kommentit

Julkaisu Heavenly Circus on saanut yhteensä 7 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 20. päivä marraskuuta 2006

Heavenly Circuksen tuotevalikoimaan on tullut uusia tuotteita — lisätietoja voi käydä kaivelemassa täältä Gootti.net:in keskustelufoorumilta.

neo-shaman 03. päivä marraskuuta 2008

Heavenly avaa uuden putiikin Helsinkiin 8. 11 osoitteeseen Hämeentie 21

pöö 31. päivä maaliskuuta 2009

on kyl tosi kallista.

Ida :) 09. päivä huhtikuuta 2009

harmittaa ko kaikki hyvät kaupat lähtee tampereelta poies,mut onneks asun nyt lähempänä hesaa niin tavallaan e haittaa et muuttivat hesaan päin:)

pox 06. päivä joulukuuta 2010

mihin kauppa on kadonnut? ei löydy nettisivua enää eikä missään ole päivityksiä. onko mennyt konkurssiin?

jade 11. päivä joulukuuta 2010

Tilasin 9.10.2010 korsetin heidän sivujensa kautta ja sain kyllä varmennussähköpostin, mutta sen jälkeen ei mitään ole tähän päivään mennessäkään kuulunut. Ja nyt ei löydy enää nettisivujakaan… Onneksi tilasin postiennakolla niin ei mennyt ainakaan rahaa hukkaan. Vaatteet olivat kuitenkin älyttömän hienoja ja vähän kyrsii, jos koko liike on nyt kadonnut maan alle.

Tiina 13. päivä joulukuuta 2010

Heavenlyn nettikauppa on valitettavasti sulkenut ovensa omistajan päätettyä lopettaa toiminnan toistaiseksi, ja viestejä/tilauksia parin kuukauden ajalta ei ole HC:n puolelta päästy katsomaan :(

HC:n omia malleja ja mittatilauksia (korsetit, lateksivaatteet yms) voi kuitenkin jatkossa tilata HC:n ateljeen ompelijan kautta suoraan:

http://ateljeekatu26.blogspot.com/

Täältä kautta voi kysellä myös kadonneiden tilauksien perään, niin yritän selvitellä niitä, ja korsetteja tai muita HC:n omia tuotteita koskevat tilaukset pystyn toimittamaan suoraan!

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.