Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Off Store / Firebox Music Store

Tällä yrityksellä (Off Store / Firebox Music Store) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Off Records Web Store

Off Store / Firebox Music Store on lopettanut toimintansa.

Yrityksen nettikaupan tuotevalikoimaan kuuluu mm. CD–, DVD– ja vinyylilevyt ja bänditekstiilit.

Off Storen toimitusajat ja maksutavat

Yrityksen nettikaupasta tilatut tuotteet toimitetaan etukäteismaksua vastaan. Off Store / Firebox Music Store käyttää Nordean pankkia. Tilattujen tavaroiden toimitusaika on normaalisti yhdestä päivästä viikkoon — mikäli tilatut tuotteet löytyvät varastosta ja OS:in väki saa maksuvahvistuksen hyvissä ajoin, tilaus voidaan toimittaa nopeimmillaan jo tilausta seuraavana päivänä.

Tarkat toimituskulut yritys ilmoittaa nettikaupassaan. Pari-kolme CD-levyä toimitetaan 2 eurolla, 5-8 kappaletta neljällä eurolla ja yhdeksän tai enemmän CD-kiekkoja 6 eurolla. T-paitojen ja laukkujen toimituskulut 2 €, hupparien 6 €.

Nettikaupasta tilatuilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden vaihto ja palautusoikeus.-

Off Storen yhteystiedot:

  • Toimiston osoite: Yliopistonkatu 36, 40100 Jyväskylä (Torikeskuksen 3. kerros)
  • Sähköpostiosoite: info@offstore.fi
  • Puhelinnumero: 044 350 1511

Kommentit

Julkaisu Off Store / Firebox Music Store on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Off Store 04. päivä lokakuuta 2008

Korjatkaa ystävällisesti liikkeen otsikko. Tämän nimistä yritystä ei ole olemassa enää. Liikeen nimi on muuttunut: Off Store / Firebox music store.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.