Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Morticia ja Korupaja Vaskikäärme esittelysivuja.

Horror Shop

Tällä yrityksellä (Horror Shop) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Horror Shop -nettikaupan etusivusta otettu kuvakaappaus.

  • Horror Shop on verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy t-paitoja, elokuvia, musiikkia ja kirjoja. Nettikauppaa pyörittää Blood Ceremony Films, joka on kotimainen kauhuelokuvia valmistava tuotantoyhtiö. Horror Shopin tuloilla rahoitetaan elokuvien tekemistä.
  • Kauhukauppa sijaitsee osoitteessa www.horror-shop.net

Horror Shopin tuotevalikoimaan kuuluu Blood Ceremony Filmsin elokuvia, indie-elokuvia, elokuvalehtiä, kirjoja, äänilevyjä ja paitoja sekä pipoja ja lippiksia. Kaikki Horror Shopin nettikaupan elokuvat ovat kiellettyjä alle 18 vuotiailta henkilöiltä.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet voi maksaa ennakkomaksulla ja PayPalin välityksellä. Tuotteita lähetetään tilaajille kerran viikossa — perjantaisin. Tuotteiden hintoihin sisältyy toimituskulut Suomen rajojen sisällä.

Kommentit

Julkaisu Horror Shop on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

x 20. päivä kesäkuuta 2012

Kauppa palvelee verkkokaupan lisäksi nyt myös osoitteessa: Suvilahdenkatu 10, II krs ja C-rappu (Myös Sörnäisten Rantatie 33 puolelta pääsee sisään).

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

Uusimmat tapahtumat