Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Kiristyskorsetti.com

Tällä yrityksellä (Kiristyskorsetti.com) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kiristyskorsetti.com-verkkkaupan etusivussa valkoinen pohjaväri ja sen päällä korsetteja sekä valokuva korsettia käyttävästä naisesta.

  • Kiristyskorsetti.com on Englannista käsin suomalaiselle yleisölle käsintehtyjä kiristyskorsetteja myyvä yritys. Myynnissä olevat korsetit ovat vahvaan vartalon muokkaukseen ja kiristykseen.
  • Nettikauppa sijaitsi osoitteessa www.kiristyskorsetti.com, mutta nettisivujen osoite ei ole enää käytössä.
  • Yrityksen toiminta lienee päättynyt.

Kiristyskorsetti.comin kaikki korsetit ovat käsintehtyjä parhaista materiaaleista (nelinkertainen korsettikangas, metalliluitettu) ja ovat tarkoitettu eritoten kiristykseen ja vahvaan vartalon muokkaukseen. Tarjolla on myös korsetteja pysyvään muotoiluun.

Korsettimallistosta löytyy unterbust-, overbust-, designer- ja waist training -mallien korsetteja. Unterbust-korsetit ovat vaatteiden alla pidettäviä. Overbust-korseteilla voi kiristää 10–15 senttimetriä vyötäröltä. Designer-korsetit ovat Suman Bhartin suunnittelemia. Waist training -korsetit ovat pysyvään vartalonmuokkaukseen.

Tuotteita voi tilata sähköpostitse lähettämällä tilaus osoitteeseen sales@finnarts.com ja ilmoittamalla viestissä tilaajan nimi, postiosoite, tilattavat tuotteet ja maksutapa. Tuotteet voi maksaa tilisiirrolla ja Paysonin sekä PayPalin kautta. Tuotteiden toimitusaika on 3–5 päivää ja toimituskulut korseteille 8,5 euroa.

Kommentit

Julkaisu Kiristyskorsetti.com on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Lucyferia 04. päivä heinäkuuta 2011

Oletteko ihmiset tilanneet täältä? Kauniita korsetteja ois :)

Jenni 30. päivä heinäkuuta 2011

Tilasin waist training korsetin pari kuukautta sitten ja suosittelen kyllä lämpimästi tätä kauppaa, myyjä oli mukava ja tilaus nopea ja vaivaton ja korsetti ylitti odotukseni. Himoitsen kovasti jo toisen ostoa! :)

Joku 05. päivä syyskuuta 2013

Domain-nimi on vanhentunut.

Petri 06. päivä syyskuuta 2013

Kiitos tiedosta, Joku! Tieto on nyt päivitetty esittelysivulle.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.