Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Demona

Tällä yrityksellä (Demona) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Demonan nettikaupasta otettu kuvakaappaus.

  • Demona on synkeän syntinen verkkokauppa, josta löytyy rohkeita, mutta tyylikkäitä ja ennen kaikkea asenteellisia vaatteita niin naisille kuin miehillekin, muuta mukavaa unohtamatta.
  • Demonan nettikauppa osoitteessa www.demona.fi on suljettu. Yritys jatkaa tuotteidensa myymistä Huuto.netin välityksellä.

Demonan kaupassa myydään naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita ja käsineitä, kaulakorsetteja ja mekkoja. Nettikaupasta tilatut tuotteet voi maksaa ennakkomaksulla tai postiennakolla. Toimituskulut määräytyvät painon mukaan siten, että alle 150 gramman painoiset lähetykset ovat toimituskuluiltaan 3,5 euroa. Tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Tilatut tavarat lähetetään sinä päivänä kun maksu ilmestyy Demonan tilille. Mikäli verkkokaupasta tilattu tuote on loppu varastosta, siitä ilmoitetaan asiakkaalle.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.