Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Hellsinki Rock Shop

Tällä yrityksellä (Hellsinki Rock Shop) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Hellsinki Rock Shop

  • Hellsinki Rock Shop on nimensä mukaisesti helsinkiläinen rock-henkisiä tuotteita ja tavaroita myyvä liike, jolta löytyy myös nettikauppa. Sen tuotevalikoimasta löytyy runsaasti myös goottihenkisiä sisustusesineitä, kuten figuureja, kynttilänjalkoja ja kalusteita.
  • Liikkeen nettisivut ja verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.hellshinkishop.com

Hellsinki Rock Shopin nettikaupan tuotevalikoimaan kuuluu runsaan paitavalikoiman lisäksi mm. kallot, kalusteet, kellot, kynttilänjalat, lamput, lasit, lehtiöt, patsaat, peilit, rasiat, seinäkoristeet (myös hyllyn kannattimet ja ovikolkuttimet), tuhkakupit, figuurit ja lasten asusteet. Samanhenkisiä tuotteita löytyy myös yrityksen kivijalkamyymälästä. Myymälä sijaitsee Helsingissä.

Liikkeen nettikaupasta löytyy alennustuotteita ja sen tuotekatalogin tuoreimmat lisäykset on listattu omalla sivullaan.

Goottihenkisille yritys tarjoaa mittavan koriste-esineiden kirjon, joista etenkin monipuolinen “koristekallojen” kokoelma on tutustumisen arvoinen.

Tietoa tuotteiden tilaamisesta

Firman nettikaupasta voi tilata tuotteita postitse. Tuotteet voi noutaa myös sen myymälästä, jolloin tilaaja säästää tilauksen postitus- ja käsittelykulut. Jos tuotteet halutaan noutaa suoraan kivijalkamyymälästä, tulee siitä ilmoittaa tilausta tehtäessä “Lisätiedot”-sarakkeessa.

Postin kautta toimitettavia tuotteita varten lähetetään tilausvahvistus ja maksuohjeet sähköpostitse vuorokauden kuluessa tilauksen tekemisestä. Viikonloppujen ja pyhäpäivien aikana tehtyihin tilauksiin vahvistus lähetetään seuraavan arkipäivän aikana.

Tilauksen toimitusaika on 1–3 arkipäivää siitä kun maksu ilmestyy HRP:n tilille. Tilaus lähtee Postin toimitettavaksi käytännössä samana tai seuraavana päivänä maksun saamisesta. Jos tilausta ei makseta 10 päivän sisällä sen tilaamisesta, se tulkitaan tilauksen peruuttamiseksi.

Mikäli asiakkaan tilaama tuote on loppunut tai sen toimituksen arvellaan viivästyvän, tullaan siitä ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteiden tarkat toimituskulut ilmoitetaan tilausvahvistuksessa, joka lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan. Esimerkiksi 1 kappale paitoja voidaan toimittaa 2 euron hintaan ja kaksi paitaa 4 €:lla. Hihamerkkien toimituskulut 1 €.

Tuotteet maksetaan ennakkoon tilisiirtomaksuna. Hintoihin sisältyy arvonlisävero.

Tilattuja tuotteita voi myös palauttaa mikäli tilattu tuote on väärä, viallinen tai vaikkapa vahingoittunut toimituksen aikana. Tuotepalautusta tehtäessä Hellsinki Rock Shopille on ilmoitettava siitä 10 päivän sisällä tuotteen saapumisesta — yritykseen on otettava yhteyttä, jotta palautuksen tekijä saa palautusohjeet. Postimyynnistä ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tavaroiden tulisi olla käyttämättömiä.

Sijainti & aukioloajat

Liike sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Albertinkatu 38, 00100 Helsinki.

  • Ma–pe kello 11:00–18
  • Lauantaisin kello 10:00–15:00

Kommentit

Julkaisu Hellsinki Rock Shop on saanut yhteensä 5 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Lydia 16. päivä joulukuuta 2007

Itse tilasin kyseiseltä liikkeeltä fanihupparin. Vaikka tulikin melko kalliiksi postikuluineen, suosittelisin silti. Tuote saapui aivan ajallaan (ja nopeasti), nettikaupan sivut olivat selkeät eikä muutenkaan koko jutussa ollut mitään moitittavaa (jos ei lasketa sitä, että tilaaminen tuli tosiaankin melko kalliiksi. Siitä kyllä mainittiin liikkeen sivuilla, että kallein tilausvaihtoehto oli se minun käyttämäni, eli maksu paketin hakemisen yhteydessä).

Porvaritäti 07. päivä kesäkuuta 2008

Suorastaan pirullista, ellei peräti helvetillistä, että puoliakaan tuotekuvista ei näy.

Warmetal 24. päivä joulukuuta 2008

Muuten hyvä, mutta nettikaupassa ei näy niitti- eikä luotivöitä eikä niiden hintoja.

TheMistress 18. päivä tammikuuta 2009

Loistokauppa! Useampikin bändipaita tullut tuolta ostettua.

hooda 30. päivä toukokuuta 2011

Markkinoiden kallein shoppi..

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.