Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Pirjon Bazaari

Tällä yrityksellä (Pirjon Bazaari) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Pirjon Bazaari

  • Pirjon Bazaarin tuotevalikoimasta löytyy goottiasujen lisäksi rock-, army- ja raveasuja. Valikoimassa myös oma uniikki mallisto.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.bazaari.fi.kotisivukone.com.

Pirjon Bazaarin tuotevalikoimaan kuuluu goottihenkisten asusteiden lisäksi katumuoti- sekä fantasia-asut ja army-tuotteet. Yrityksen edustamiin tuotemerkkeihin kuuluu Evil Clothing, Punky Fish, Darkside, Popsoda, Queen Of Darkness, Surplus, Chenaski, Mode Wichtig, Aderlass, Bäres ja Bazaari Collection.

Sähköpostiosoite on bazaari@netti.fi. Yrityksellä on myös omat Facebook-sivut.

Kommentit

Julkaisu Pirjon Bazaari on saanut yhteensä 4 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Aie 25. päivä marraskuuta 2008

Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan. Kaupan pitäjä (Pirjo) on erittäin mukava ja liikkeeseen unohtuu helposti juttelemaan. Mittatilauksia tehdään ja valmiita vaatteita mm. kavennetaan ja lyhennetään tarpeen mukaan. Valikoimista löytyy monipuolisesti “kaikkea” eli pitsiä, samettia, pvc:tä jne. Cyberiäkin ja miesten hameita.

Elaine 05. päivä kesäkuuta 2009

Suosittelen ehdottomasti!

Teetin itselleni mustat pvc-microt, joissa on pinkkejä niittejä, UV-valoissa hohtavia pinkkejä renkaita ja pinkit remmit. Istuvat täydellisesti ja olen aivan totaalisen ihastunut niihin! Kaupan omistajalla, Pirjolla on uskomaton mielikuvitus, pinkit niitit ja renkaat olivat hänen ideansa ja toteutus sujui täydellisesti. Lisäksi teetin pinkit kiksukarvakynsikkäät, aivan ihanat! Kyseinen karva oli myös Pirjon idea, kun kerroin tanssivani free-tansseja, ja käynhän joskus rave-bileissäkin.

Pirjo on myös erittäin mukava ja ihana ihminen, liikkeeseen jää helposti juttelemaan. Itse sosiaalisena ihmisenä kaipaan sitä että puhutaan, niin Pirjo puhuu ja tietää asiasta kuin asiasta!

Vielä pitää mainita, että sain hyvät ohjeet PVC:n käsittelyyn (pesut tms) ja että miten se reagoi.

Lolita Rock 01. päivä marraskuuta 2009

Jos ei sieltä löydy upeita korsetteja tai muuten vinkeitä vaatteita, niin ei sitten mistään. Aina on löytynyt jotain erikoista mukaan…

Petri Willman 22. päivä huhtikuuta 2019

Näin TV:ssa Ressu Redfordilla “Born in Heideken” -paidan. Olen itsekin syntynyt siellä. Löysin kauppasi netistä. Onko paitaa saatavissa?

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.