Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Valkoisen Noidan Puoti

Tällä yrityksellä (Valkoisen Noidan Puoti) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Valkoisen Noiden NettiPuoti

  • Valkoisen Noidan Puoti myy goottihenkisiä tavaroita, asusteita ja huonekalujakin wicca- ja pakana-aiheisten tavaroiden lisäksi. Se on toiminut jo vuodesta 1987, mutta avasi verkkokauppansa vasta hiljattain.
  • Yrityksen nettipuoti sijaitsee osoitteessa www.karvaturri.com/index.php.

Nettipuodin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu asusteiden ja vaatteiden lisäksi myös energiakivet, useita erilaisia Tarot-kortteja (mm. Aleister Crowleyn, Decameron ja Ride Waite), patsasesineitä, koruja, amuletteja, huonekaluja ja lahjatavaroita.

Valkoiden Noidan NettiPuodista tilattaessa tuotteet voi maksaa joko ennakkomaksulla, postiennakolla tai käteisellä noutamalla tuotteet VNP:stä. Tavarat voidaan toimittaa Postin tai Matkahuollon kautta Suomen alueelle. Ulkomaille toimitettaessa on sovittava toimituskulut erikseen. Tilauksen loppusummaan lisätään toimituskulut kokonaispainon ja pakkauksen mukaan. Postiennakolla toimitettaessa lisätään toimituskuluihin erikseen 3,50 € ja helposti särkyviä tavaroita sisältäviin paketteihin 6 €.

Tuotteilla on kahden viikon palautusoikeus, josta tulisi tehdä ilmoitus sähköpostitse yrityksen nettisivuilla ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Asiakaspalautuksesta ei peritä postitusmaksua. Palautetuista tuotteista hyvitetään asiakkaalle täysi korvaus, jonka vuoksi asiakaspalautuksen yhteydessä olisi muistettava ilmoittaa tilinumero.

Tuotteiden toimitusajat

Valkoisen Noidan Puoti ilmoittaa nettikauppansa tavaroilla olevan 1–14 arkipäivän toimitusaika. Jos kuitenkin jokin tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, kasvaa toimitusaika tuotteesta riippuen muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.

Valkoisen Noidan Puodin yhteystiedot:

Palomaantie 427,
16800 Hämeenkoski

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.