Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Gotes.net

Tällä yrityksellä (Gotes.net) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Gotes.net

  • Gotes.net on suomalainen, vuoden 2004 keväällä perustettu ja Tikkakoskelle kivijalkansa laskenut goottikauppa.

Gotes.net tarjoaa "synkempää" vaihtoehtoa pukeutumiseen ja asumiseen. He yrittävät pitää tuotteiden hinnat mahdollisimman alhaisina.

Verkkokaupasta voi tilata mm. koruja, seinälippuja ja -julisteita, astioita, sisustustavaroita, vaatteita, nahkatuotteita (laukkuja ja lompakoita) sekä lauta- ja noppapelejä.

Kommentit

Julkaisu Gotes.net on saanut yhteensä 10 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

sari 17. päivä syyskuuta 2007

Tämä pulju ei toimita tilauksia ajoissa, ei vastaa maileihin eikä soittoihin. En suosittele tilaamaan tuolta mitään.

DeadEyes 04. päivä lokakuuta 2007

Tuote tuli 9 arkipäivää maksun jälkeen, siis aika ok paitsi sivuilla luvattiin huomattavasti nopeampia toimitusaikoja varastossa oleville tuotteille. Mailiin eivät vastanneet mutta tulipa tavara jokatapauksessa vaikka viiveellä.

Jii 31. päivä tammikuuta 2008

Lähetin mailia myöskin eikä vastausta ole kuulunut. Epäröin siksi tilata…

Eryca 18. päivä maaliskuuta 2008

Tilasin ennenkuin olin nähnyt kommentteja…Tammikuun lopussa, tuotteiden toimitusaika oli kaikissa pari viikkoa. Kolme sähköpostia olen lähettänyt puljuun, ei yhtään vastausta eikä tilausta ole tullut ja rahojani en varmasti enää koskaan näe…Ihme firma!!!!

Petri 26. päivä huhtikuuta 2008

Laitoin yritykselle sähköpostia tänään kello 18:12, jossa tiedustelin toimittavatko he vielä tuotteita ja onko yritys ylipäänsä toiminnassa. Katsotaan nyt pari päivää, että tuleeko mitään vastausta vai ei. Jos ei kuulu kuulumisia, niin laitan tähän Gotes.net-goottikaupan esittelysivulle jonkinlaisen varoituksen.

Eryca 06. päivä toukokuuta 2008

Huhtikuun alussa sain yhteydenoton viidenteen sähköpostiini ja lupauksen rahojen palautuksesta mutta mitään ei ole taas sen jälkeen kuulunut… Joten miettikää ihmeessä kaksi kertaa tätä firmaa!

Eryca 21. päivä toukokuuta 2008

Ryhdyin koviin toimenpiteisiin saadakseni rahani takaisin tältä firmalta, kun nyt on mennyt jo 3,5kk ja viimeisin kontakti oli tosiaan tuolloin huhtikuun alussa…Joten varoituksen sana ainakin minulta, älkää tosiaan edes harkitko tilaavanne tuolta mitään!!!

Lilia 18. päivä tammikuuta 2009

Olisko kellään mitään tuoreita uutisia tästä puljusta? Uskaltaako tilata, olen meinaan usein ihastellut joitakin tuotteita nettisivuilla.

Petri 18. päivä tammikuuta 2009

Enemmän on negatiivista palautetta tullut, kuin positiivista. Goottifoorumilla on enemmän keskustelua Gotes.netin toiminnasta. Tästä löytyy viestiketju.

Miley 17. päivä huhtikuuta 2009

Sivut ei toimi enää?

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.