Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Counter Clockwise

Tällä yrityksellä (Counter Clockwise) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuva Counter Clockwisen kotisivujen etusivusta, jossa valkoinen tausta oikealla ja vasemmalla vihreä pystypalkki. Palkin yläosassa yrityksen logo mustalla värillä. Logon liikemerkkinä musta häntäänsä nostava kissa. Valkoisella taustalla paljon pi

  • Counter Clockwise, eli CC, on Sastamalasta kotoisin oleva yritys. Sen tuotevalikoimaan kuuluu vaihtoehtokansalle ekologisia, eettisiä ja yksilöllisiä pukeutumisratkaisuja. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu vaatteet ja asusteet, sisustustekstiilit, lemmikkieläinten tuotteet ja mittatilaustyöt.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.counterclockwise.fi.

Counter Clockwise tarjoaa asiakkailleen ekologisia vaatteita, asusteita ja lemmikkieläinten tuotteita, sekä sisustutekstiilejä. Myös ompelupalvelut ja tilaustuotteet (mittatilaustyöt, suunnittelupalvelut, korjaus- ja modifiointipalvelut) kuuluvat CC:n repertuaariin. Yrityksille ja yhdistyksille firma valmistaa niiden imagoon sopiviksi räätälöityjä ekoliikelahjoja ja kannatustuotteita.

Yrityksen tuotteita voi tilata sähköpostitse ja puhelimitse. Tilauksen yhteydessä on muistettava ilmoittaa tuotteen nimi ja sen koko, väri, hinta ja kappalemäärä, sekä tietenkin tilaajan yhteystiedot. Tilauksen jälkeen asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostitse tai erikseen tekstiviestitse. Tilatut tavarat toimitetaan maksun saavuttua. Valmistuotteilla toimitusaika vaihtelee 2–6 arkipäivän välillä, mutta muilla tilauksilla, sekä mittatilaustöillä, toimitusaika on yhdestä neljään viikkoa. Tavaroiden toimittaminen maksaa 3,5–10,5 euroa, tosin yli 200 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilman erillisiä lähetyskuluja. Nouto on mahdollista Counter Clockwisen tiloista Sastamalasta (Vammala).

Counter Clockqisen kellarikauppa tullaan avaaman helmikuussa osoitteeseen Marttilankatu 14, 38200 Sastamala. Kauppa tulee olemaan avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin ajalla 10–18. Muina päivinä liike on avoinna sopimuksen mukaan.

Kommentit

Julkaisu Counter Clockwise on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Jepni 21. päivä elokuuta 2010

Liekö tämäkin lopettanut? Sivut eivät ainakaan toimi.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.