Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Korupaja Vaskikäärme

Tällä yrityksellä (Korupaja Vaskikäärme) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Vaskikäärme-nettikaupan etusivusta otettu kuvakaappaus.

  • Vaskikäärme on korukauppa, jonka valikoimaan kuuluu mm. viikinkien Thor-vasara. Muita tuotenimiä ovat Ukonkirves, Sudentassu, Käärmesormus, Käärme-ankh. Yrittäjä tekee koruja myös tilauksesta.
  • Vaskikäärmeen sivut löytyvät osoitteesta www.vaskikaarme.fi.

Yrittäjä valmistaa käsintehtyjä koruja ja pienesineitä pronssista sekä hopeasta. Korut valmistaa muotoilija ja muinaistekniikka-artesaani, korutaiteilija Johanna Iso-Järvenpää. Vaskikäärmeen korupaja sijaitsee Vehmaan kirkonkylässä vanhassa kaupparakennuksessa.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.