Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Rock Nympho

Tällä yrityksellä (Rock Nympho) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvassa Rock Nymphon nettikaupan etusivu.

  • Rock Nympho on verkkokauppa, jonka tuotevalikoimaan sisältyy naisten vaatteiden lisäksi asusteet, kengät ja erilaiset Alchemy-korut. Vaatepuolella naisille on hameita, housuja, korsetteja, mekkoja ja boleroita sekä paitoja. Valikoimasta löytyy myös säärystimiä, rannekkeita, hansikkaita, laukkuja, pipoja, sormuksia ja muita koruja.
  • Nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.rocknympho.com.

Kenkäosastolla on myynnissä muun muassa Pleaserin, Funtasman ja Demonian malleja.

Rock Nympho valmistaa naisille, miehille ja lapsille yksilöllisiä vaatteita.

Nettikaupasta voi tilata tuotteita ilman minimitilausrajaa. Tilauksen voi maksaa tilisiirtona, postiennakolla tai noudettaessa myymälästä käteisellä. Nettikaupan tuotteet toimitetaan postitse niin, että varastotuotteet lähetetään 3–7 päivän kuluessa siitä kun maksu on kirjautunut Rock Nymphon pankkitilille. Mittatilaustuotteet toimitetaan samaan tapaan, mutta 1–4 viikon kuluessa.

Rock Nymphon yhteystiedot:

Kommentit

Julkaisu Rock Nympho on saanut yhteensä 3 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

RockNympho 21. päivä maaliskuuta 2014

RockNympho, PienelleNaiselle ja Hääkauppa avaavat yhteisen varastomyymälän Seinäjoelle. Avajaiset pidetään lauantaina 29.3.2014. Osoite on Sammonkatu 26. Tervetuloa!

RockNympho 06. päivä maaliskuuta 2015

Hei! RockNympho on vienyt tuotteensa takaisin Pahajoen (Alavus) varastomyymälään, mutta jos olet tulossa Seinäjoen suuntaan ja haluat sovittaa jotain tiettyä tuotetta, niin laita viestiä ja kuskaan tuotteet Sammonkadulle :)

RockNympho 15. päivä huhtikuuta 2016

Tämähän näyttää muodostuvan tavaksi. :D Nyt kengät, korut ja osa vaatteista on viety jälleen Sammonkadun myymälään. Pleaserin kenkien myynti loppuu samalla rykäisyllä, joten kaikki jäljellä olevat parit myydään -40%.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.