Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Gothmetic

Tällä yrityksellä (Gothmetic) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Gothmetic-nettikaupan etusivusta otettu kuvakaappaus. Kuvassa musta tausta, jota vasten valkoisia tekstilaatikoita.

  • Verkkokauppa myy Gothmetic-meikkisarjan meikkejä. Toimitukset lähtevät Suomesta ja niitä toimitetaan Suomeen, Ruotsiin, Viroon, Tanskaan ja Norjaan.
  • Gothmetic-nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.gothmetic.fi.

Gothmetic-tuotteet ovat saksalaisia kosmetiikkatavaroita ja niihin on haettu vaikutteita goottiskenestä. Nettikauppa on englanniksi, mutta kauppaa pitävä yritys on Vantaalta. Tilauksen voi maksaa yleisimmillä nettipankkien maksupainikkeilla: Nordeasta, Osuuspankista, Sammosta, Tapiolasta, Aktiasta, Nooasta, Handelsbankenista, S-Pankista ja Ålandsbankenista.

Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan postilaatikkoon tai -luukusta. Tilauksia käsitellään kerran–kahdesti viikossa.

Yhteystiedot:

  • Sähköpostiosoite: info@kynnet.com
  • Puhelinnumero: 020 743 3545 (ma–pe kello 10–16)

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.