Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Leeloo.fi

Tällä yrityksellä (Leeloo.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Leeloo.fi-nettikaupan etusivusta otetussa kuvakaappauksessa näkyy kaksi naisten korkokenkää valkoista taustaa vasten.

  • Oululainen Leeloo.fi myy sukkahousuja ja erilaisia korkokenkiä, sekä kenkiin tyylityynyjä, sukansuojia ja muita oheistuotteita.
  • Yrityksen nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.leeloo.fi.

Leeloon nettikaupasta tilatut tavarat postitetaan Oulusta. Tilaukset saapuvat lähipostiin 2–5 vuorokauden sisällä tilauksesta. Juhlapyhät saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin. Tarvittaessa Oulun seudulla kotiinkuljetus on mahdollista lisäkorvausta vastaan.

Yhteystiedot

  • Puhelinnumero: 050 409 6169
  • Sähköpostiosoite: info@leeloo.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.