Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Ostari

Tällä yrityksellä (Ostari) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Ostari.fi-nimisen goottihenkisiäkin tuotteita myyvän nettikaupan etusivusta otetussa kuvakaappauksessa näkyy valkoista taustaa, jonka päälle ripoteltu valokuvia metallikoruista. Vasemmassa laidassa pientä pränttiä sinertävällä tekstillä ja oik

  • Ostari on lahtelaisen Palaset Oy:n perustama nettikauppa, jonka tuotekatalogiin kuuluu metallista valmistetut korut. Nettikaupassa myydään kirurginteräskoruja, hopeakoruja, eläinhahmokoruja ja goottihenkisiä koruja.
  • Ostarin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.ostari.fi.

Ostarin nettikaupan goottihenkisten tuotteiden kokoelmaan kuuluvat hopeariipukset ja haarniskasormukset, joita on useita eri mallisia. Nettikaupassa on korvakoruja, riipuksia, sormuksia, varvaskoruja, rintaneuloja ja ranneketjuja. Ostarin valikoima laajeni vuoden 2009 alussa kattamaan nyt myös lävistyskorut, kuten esimerkiksi goottityyliset napakorut.

Ostarista tilaaminen:

Ostari toimittaa nettikaupasta tilatut tuotteet 1–3 arkipäivän kuluessa tilauksen makamisesta. Myynnissä olevat tuotteet löytyvät Ostarin omasta varastosta. Ostarista tehdyissä korutilauksissa ei ole toimituskuluja. Tilatut tuotteet voi maksaa Osuuspankin, Sammon tai Nordean nettipankin välityksellä, tai sitten tilisiirron avulla. Tilisiirrolla maksetut tilaukset toimitetaan kun maksusuoritus on kirjautunut Ostarin pankkitilille.

Tilattujen tuotteiden palauttamisesta on ilmoitettava Ostarille etukäteen sähköpostin välityksellä. Virheelliset tuotteet Ostari vaihtaa uusiin vastaaviin. Palautettava tuote tulee olla myyntikunnossa ja sen myyntilappujen paikoillaan. Tuotepalautuksen yhteydessä on toimitettava ostokuitti ja rahojen palautusta varten myös tiliyhteys.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.