Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Lilith Shop

Tällä yrityksellä (Lilith Shop) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Lastenvaatteita ja lemmikkieläimille tarkoitettuja vaatteita sekä asusteita ensisijaisesti myyvän Lilith Shop -nimisen verkkokaupan nettisivujen etusivusta otettu kuvakaappaus. Kvuassa näkyy tummanpunaista taustaa vasten keskellä ruutua laatikko, jos

  • Lilith Shop myy rock-tyylisiä vaatteita ja muita samanhenkisiä tuotteita erityisesti lapsille ja lemmikkikoirille.
  • Kesällä 2008 avatun Lilith Shopin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.lilithshop.fi.

Kesällä 2008 ovensa avannut verkkokauppa Lilith Shop tarjoaa ensisijaisesti lasten rock-henkisiä vaatteita, kuten paitoja, housuja, bodypukuja, ruokalappuja ja hattuja sekä lapasia. Lemmikkikoirille nettikaupasta löytyy paitoja, takkeja, pantoja ja valjaita.

Lilith Shopin nettikaupan tuotteita voi tilata joko PayPalin kautta tai laskulla. Alle 100 euron suuruiset tilaukset toimitetaan postitse joko tilaajan kotiosoitteeseen tai lähimpään postitoimipaikkaan. Lasku toimitetaan tuotepaketin mukana, sekä sähköpostitse. Yli 100 eurolla tilattaessa tuotteet tulee maksaa etukäteen joko tilisiirrolla tai postiennakolla. Tuotetilauksissa ei ole postituskuluja. Useat LS:n katalogista löytyvistä tuotteista valmistetaan ekologisesti luomupuuvillasta.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.