Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

On todennäköistä, ettei tämä yritys enää ole toiminnassa.

Lahjakauppa Kinya

Tällä yrityksellä (Lahjakauppa Kinya) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

C-Drone Defectin studioalbumin "Dystopia" kannessa näkyy tummanruskea pahvilevy, jonka päällä suuri siivekäs, kiiltävä, metallinen koru. Korun yläpuolella tummanruskealla värillä lukee yhtyeen nimi versaalilla ja sen alla pienemmällä präntill

  • Sisustus- ja lahjatavaroita myyvä Lahjakauppa Kinya toimii verkkokauppana. Kinyan tuotevalikoimaan kuuluu kynttilät, valaisimet, makeiset, lemmikkieläintarvikkeet ja monenlaiset lahjatavarat, kuten lohikäärmekuvioidut maljat, kynttilänjalat ja rasiat.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.lahjakauppakinya.com.

Lahjakauppa Kinya myy tuotteita verkkokauppansa välityksellä Suomeen. Tuotteet voi maksaa tilauksen yhteydessä Nordean, Osuuspankin, Sammon, Tapiolan, Aktian ja Nooa-pankin, sekä Paikallisosuuspankkien, Säästöpankkien, Handelsbankenin ja Ålandsbankenin kautta. Myös luottokortit käyvät maksutavoiksi.

Kinyasta hankitut tuotteet toimitetaan 1–7 arkipäivän kuluttua tilauksen maksamisesta. Tuotteet toimitetaan Postin ja Matkahuollon välityksellä ja toimituskuluihin sisältyy posti– sekä pakkauskulut. Tuotteissa on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.