Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Desire.fi

Tällä yrityksellä (Desire.fi) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Desire.fi

  • Verkkokaupasta löytyy vaatteita, asusteita sekä kenkiä naisille ja miehille. Jalkineiden valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia New Rockin malleja.
  • Desire.fi toimittaa tilaukset Matkahuollon välityksellä joko Lähi-, Bussi- tai Jakopakettina. Nettikaupasta voi tilata nettipankkien maksupainikkeilla, luottokorteilla, laskulla ja osamaksulla.

Naisille löytyy takkeja ja jakkuja, huppareita ja puseroita, toppeja ja paitoja, housuja, leggingsejä ja sukkahousuja, hameita, liivejä ja boleroita, myös mekkoja sekä korsetteja. Miesten tuotevalikoima pitää sisällään erilaisia takkeja, paitoja ja puseroita, housuja, shortseja ja kilttejäkin.

Yhteystiedot

  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@desire.fi

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.