Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Ompelimo margarita

Tällä yrityksellä (Ompelimo margarita) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Ompelimo margaritan kotisivujen etusivusta otetussa kuvakaappauksessa näkyy musta taustaväri yläosassa, jonka päällä vihreällä värillä kirjoitettuna yrityksen nimi ja sen oikealla puolen margaritalasi täynnä vihreää juomaa. Kuvan alaosa valk

  • Ompelimo margarita on 1.1.2008 perustettu tamperelainen yritys. Ompelimo margarita tekee mittatilaustöitä. Yrityksen kotisivuilla on nettivaatekauppa, jossa myydään mm. miehille ja naisille housuja, paitoja ja takkeja.
  • Yrityksen osoitteessa www.ompelimomargarita.com eivät tällä hetkellä ole toiminnassa.

Ompelimo margaritan nettikaupan tuotevalikoimaan kuuluu ainakin naisten hameet, housut, mekot, yläosat ja miesten paidat sekä housut.

Ompelimo margaritan verkkokaupasta tilatut tuotteet voi maksaa ennakkoon joko tilisiirtona, postiennakkomaksulla. Mikäli tuotteet haetaan yrityksen toimipisteestä, tuotteet voi maksaa käteiselläkin. Nettikaupasta ostetut tuotteet lähetetään tilaajalle kahden arkipäivän kuluttua maksun saapumisesta Ompelimo margaritan pankkitilille, tai ennakkomaksulla tilattaessa, viimeistään kahden arkipäivän kuluttua tilausvahvistuksesta. Nettikaupassa myytävät vaatteet valmistetaan joko pienissä sarjoissa tai tuotteet ovat täysin uniikkeja. Yritys valmistaa myös vaatteita mittatilauksena.

Ompelimo margaritan toiminta Tampereella on päättynyt ja uusi kivijalkamyymälä aukeaa osoitteessa Hämeentie 34, 00530 Helsinki. Avajaiset ovat 29. lokakuuta. (Avajaispäivän aukioloaika: 10-30–16.00). Aukioloajat 1.11. alkaen:

  • Ma: vain ajanvarauksella
  • Ti-to: 11.00–17.00
  • Pe: 10.00–15.45
  • La: 11.00–14.00

Kivijalkamyymälästä, sekä verkkokaupasta löytyy uniikkeja tai pienissä sarjoissa valmistettuja vaatteita miehille ja naisille. Kaikki tuotteet ovat Ompelimo margaritan omaa tuotantoa. Mittatilaustöitä tehdään ompelijakisällin ammattitaidolla.

Kommentit

Julkaisu Ompelimo margarita on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

sofia 23. päivä heinäkuuta 2013

Nettisivut eivät enää toiminnassa

Petri 24. päivä heinäkuuta 2013

Jep, kiitos tiedosta. :-)

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.