Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Gloomy moon

Tällä yrityksellä (Gloomy moon) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Kuvakaappaus goottikauppa Gloomy moonin nettisivujen etusivusta. Nettisivujen taustaväri on musta ja sen päällä pystysuunnassa violetinvärinen palkki, jossa tekstiä kirjoiettuna valkoisella ja mustalla värillä. Ulkoasun vasemmassa yläkulmassa Glo

  • Gloomy moon on nettikauppansa 1.1.2009 avannut yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat vaatteet, asusteet ja kodintekstiilit. Valikoima tulee laajenemaan ja uusia tuoteryhmiä on myös tulossa. Yritys valmistaa tuotteensa itse.
  • Gloomy moonin nettikauppa sijaitsee osoitteessa www.gloomymoon.fi.

Gloomy moon -verkkokauppa on jaettu kahteen osaan; Black sideen, josta löytyy gootimpia ja muuten tummempaan tyyliin sopivia tuotteita, sekä Green sideen, josta taas löytyy värikkäämpiä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Gloomy moonin valikoimaan kuuluu käsityönä valmistetut tuotteet vaatteista koruihin ja kasseista kodintekstiileihin. Materiaalit ovat sekä uusia, että kierrätettyjä. Gloomy moon valmistaa myös mittatilaustuotteita asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta ja/tai asiakkaan omista materiaaleista. Kaikki myytävät tuotteet on valmistettu käsityönä.

Kaikki tuotteet ovat yksilöllisiä ja osa täysin uniikkeja. Uutuutena lasikorut, joissa vanhoja lehtikuvia. Kuvallisia lasikoruja tehdään tilauksesta myös esim. omista valokuvista.

Varastotuotteet postitetaan 1–7 päivän kuluessa tilauksesta tai maksun
kirjautumisesta tilille riippuen maksutavasta. Mittatilaustuotteet postitetaan 1–4 viikon kuluessa tilauksesta tai maksun kirjautumisesta tilille riippuen maksutavasta. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen painon ja/tai koon mukaan postin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Ostoskori laskee tilauksen postikulut automaattisesti. Yli 120 euron tilauksista ei peritä toimituskuluja. Tilauksen voi maksaa yleisimpien verkkopankkien ja ennakkomaksun avulla.

Kommentit

Julkaisu Gloomy moon on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Gloomy moon 15. päivä huhtikuuta 2009

Gloomy moonin toimituskulut ovat muuttuneet. Uudet hinnat löytyvät verkkosivujen kohdasta “Toimitusehdot”.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.