Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Savanni

Tällä yrityksellä (Savanni) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Savanni fashionin nettisivujen etusivusta otetussa kuvakaappauksessa yläosassa raikkaita vihreitä kuvioita ja väritystä, jonka alla valkoisella pohjavärillä kaikenlaisia rannekoruja ja koriste-esineitä. Tuotekuvia kymmenisen kappaletta. Niiden jouk

  • Savanni fashion on helsinkiläinen, mutta myös Internetissä, toimiva koriste-esineitä ja koruja myyvä yritys. Yrityksen nettikaupan tuotevalikoimassa myydään pääsääntöisesti lävistys- ja hopeakoruja, huiveja, suitsukkeita ja öljyjä, sekä Alchemy Gothicin tuotemallistoon kuuluvia kaulakoruja, korvakoruja sekä käsikoruja.
  • Savanni fashionin nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.savanni.com.

Savanni fashionin nettikaupassa myytävät Alchemy Gothicin tuotteet ovat englantilaista suunnittelua. Ne on luotu korkealuokkaisesta tinasta. Yrityksen myyntikatalogiin kuuluu useita kymmeniä kaulakorumalleja, korvakoruja, käsikoruja, riipuksia, kännykkäkoruja, vyönsolkia, lompakkoketjuja, hiustikkuja, kalvosinnappeja, sekä myös Alchemy Gothicin laukkuja. Nettikaupassa myydään myös hopeisia korva- ja nenäkoruja, sekä korvaklipsejä. Verkkokaupan lävistysvalikoima käsittää napa-, huuli-, kieli-, nänni- ja kulmakorut, sekä lävistysrenkaat, “hevosenkengät” ja venytyskorut sekä tunnelit. Nettikaupasta tilatuilla lävistyskoruilla ei ole toimituskuluja.

Savanni fashionin nettikaupasta voi tilata tuotteita maksamalla ne joko tilisiirrolla ja Sammon tai Nordean verkkopankkien välityksellä. Myös Visa Electronilla, Visalla, MasterCardilla ja Maestrolla voi maksaa. Tuotteet lähetetään ilman toimituskuluja. Varastotuotteilla toimitusaika vaihtelee 2–7 päivän välillä — tuotteet lähetetään postiin kun maksusuoritus on kirjautunut Savannin tilille. Tuotteet lähetetään 1. luokan kirjeenä, mutta isommat tuotepaketit postipaketteina.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.