Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Ilmatar Corsetry & Couture

Tällä yrityksellä (Ilmatar Corsetry & Couture) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Ilmatar Corsetry & Couture

  • Ilmatar Corsetry & Couture valmistaa mittatilauskorsetteja, sekä hää- & juhlapukuja. Yritys on erikoistunut korsetteihin, ja se valmistaa voimakkaastikin muotoilevia, tightlacing-korsetteja, mutta myös monenmoista muuta.
  • Ilmattaren nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.ilmatarcouture.com.

Helsinkiläisen ateljee-ompelimon nettikaupassa ei veloiteta toimituskuluja postitettaessa kotimaahan.

Verkkokaupan tuotevalikoimaan kuuluu mm. sukkahousut ja sukat, juhlalaukut, bolerot ja morsiusasusteet, korvakorut, kaulakorut ja hiuskorut.

Yhteystiedot

  • Puhelinnumero: 040 709 6455
  • Sähköpostiosoite: info@ilmatarcouture.com

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.