Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen lottacyber ja Boutique LouLou esittelysivuja.

Cherise

Tällä yrityksellä (Cherise) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Cherise

  • Cherise on suomalainen vaihtoehtoiseen pukeutumiseen erikoistuneen nettikaupan, josta löytyy uniikkeja käsityönä valmistettuja vaatekappaleita sekä pieniä vaatesarjoja naisille, miehille ja lapsille.
  • Yrityksen nettisivut sijaitsevat osoitteessa www.cherise.eu.

Cherisen nettikaupasta, josta on tarjolla sekä suomen- että englanninkielinen versio, löytyy uniikkeja käsityönä luotuja korsetteja, toppeja, hameita, paitoja, mekkoja, takkeja ja asusteita. Tuotteita voi tilata joko Paypalilla tai tilisiirrolla.

Kaikki yritykseltä tilatut tavarat lähetetään viikon sisällä maksun vastaanottamisesta. Cherise toimittaa tuotteita myös Suomen ulkopuolelle, kuten Eurooppaan (toimitusaika n. 1–4 viikkoa) sekä Yhdysvaltoihin (toimitusaika n. 2 viikkoa tai enemmän). Suomen sisälle toimitettaessa tuotepaketin kuljetus kestää noin 1–4 päivää. Yritys toimittaa tavarat kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina riippuen tilauksen koosta ja painosta.

Tilatun tuotteen voi palauttaa 14 vuorokauden sisällä sen vastaanottamisesta. Asiakaspalautusta tehtäessä olisi mukaan liitettävä tiedot palautuksen syystä sekä tilitiedot rahojen palautusta varten. Cherise ilmoittaa, että palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen ja käyttämätön.

Kommentit

Julkaisu Cherise on saanut yhteensä 6 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Cherise 13. päivä heinäkuuta 2008

Lisätty uusi kategoria: Miesten housut! Lisää malleja tulossa lähiaikoina.

Petri 13. päivä tammikuuta 2009

Cherisellä alennusmyynti nyt tammikuun loppuun asti. Tammialen aikana tuotteiden hinnoista leikattu 30% pois.

Cherise 27. päivä lokakuuta 2009

Cherisen Outlet myymälä on nyt auennut Huuto.nettiin. Mallikappaleita, poistuvia tuotteita sekä palautuksia edullisempaan huuto-hintaan! :)

Kohteisiin tästä: http://salattu.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=Cherise_Outlet&status=DN&lcat=X&order=C&start=0&num=50&cat=%&odir=A

Cherise 17. päivä maaliskuuta 2010

Kesäuutuudet nyt saatavilla nettikaupasta. Hae itsellesi kesän kuumimmat mekot, hameet ja paidat!

Cherise 04. päivä kesäkuuta 2010

Rakastamme mekkoja! -kampanja jatkuu vielä 8.6. asti, jota ennen kaikista varastosta löytyvistä mekoista 20% alennusta!

Cherise 13. päivä joulukuuta 2010

Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% aina 19.12. asti! Alennuksen saa koodilla XMAS2010.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.