Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Red Crow

Tällä yrityksellä (Red Crow) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

Red Crow

  • Red Crow on varkautelainen goottivaatteita ja sisustus- sekä koriste-esineitä myyvä yritys. Yrityksellä on myymälä Varkaudessa.
  • Red Crow’lla ei tällä hetkellä ole nettisivuja.

Yritys muutti joulukuussa 2008 entistä suurempiin liiketiloihin. Uuden liikkeen osoitteena on Kauppakatu 23, Varkaus. Sen aukioloajat ovat seuraavat:

  • Arkisin klo 10:00-17:00
  • Lauantaisin klo 10:00-13:00

Red Crowin verkkokaupasta löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä: Dark Star, DJD, Spiral, Bäres, Nemesis Now ja Selina Fenech. Tuotekatalogista löytyy hameita, huppareita, paitoja, koriste-esineitä ja koruja.

Tilattujen tuotteiden toimitusaika on kaksi arkipäivää mikäli tilattua tuotetta löytyy varastosta. RC pyrkii tarjoamaan nettikaupassaan vain sellaisia tuotteita, jotka pystytään toimittamaan viipymättä. Mikäli tilattu tavara on päässyt loppumaan varastosta, voi sen toimitusaika venähtää maksimissaan kuuteen (6) viikkoon. Toimituksen viipymisestä yritys tiedottaa asiakkaalle viipymättä, jonka jälkeen asiakas voi päättää haluaako hän peruuttaa tilauksen. Tuotteet voidaan tilata joko postiennakolla tai pankkitilisiirrolla. Tuotteet voi noutaa myös yrityksen Varkaudessa sijaitsevasta liikkeestä, joka sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 59. Liike sijaitsee samoissa tiloissa ompelimo Evenin kanssa.

Red Crow:

Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17 ja lauantaisin klo 10–13.

Kommentit

Julkaisu Red Crow on saanut yhteensä 10 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Petri 20. päivä joulukuuta 2006

Joulukuussa Red Crown tuotekatalogiin on lisätty mm. kynttilänjalkoja, mahtava valtaistuin (hinta lähes 1000 euroa, korkeus 132 cm, tilataan erikseen pyynnöstä), lahjakortteja ja 40 cm korkea lohikäärmekello.

Lotus 23. päivä huhtikuuta 2007

Eikös tuo sivusto ole suljettu?
Loppuunmyynti ainakin oli vähän aikaa sitten.

Petri 16. päivä lokakuuta 2007

Red Crow avasi verkkokauppansa ja vieläpä uuden myymälänkin Varkaudessa ihan vasta pari päivää sitten. Kannattaa käydä piipahtamassa ainakin tuolla verkkokaupan suunnalla, sillä sieltä näyttää löytyvän runsaasti etenkin goottihenkisiä vaatteita!

Arawyn 08. päivä maaliskuuta 2008

Voin suositella tuolta tilaamista, homma hoitui hyvin ja ajallaan. Enpä keksi minkäänlaista valittamisen aihetta :)

Petri 26. päivä huhtikuuta 2008

Yrityksellä on tällä hetkellä nettisivuillaan laaja-alainen uudistusurakka työn alla, koska koko sivusto on laitettu kiinni ja sen etusivulle pistetty ilmoitus missä lukee “Verkkokauppaa päivitetään — Avataan huhtikuussa”.

Frozencorpse 17. päivä toukokuuta 2008

Mitä hiivattia? Avataan huhtikuussa ja vieläkää ei näy? Mitä hiivatin kaupanpitämistä toi tollanen on, että myydään ensin tyhjää ja sitte suljetaa koko mesta eikä avata ku pitäis??

maya 21. päivä tammikuuta 2009

onko kenelläkään tietoa onko tätä puljua enää edes olemassa?

Lilia 26. päivä tammikuuta 2009

Itse olen ainakin siinä uskossa että kiinni on ja pysyy (?).

Pumpkin 12. päivä helmikuuta 2009

No, Kauan ovat ainakin nettisivut olleet kiinni. Kauppa on varmasti olemassa, mutta toimisivat nyt edes sivutkin.

Petri 16. päivä helmikuuta 2009

Voi olla hyvinkin mahdollista, ettei tästä firmasta enää kuulla pihaustakaan. Laitan tapauksen seurantaan ja informoin täällä esittelysivun puolella jos / kun tulee jotain uutisoitavaa Punaisesta Korpista.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.