Gootti.net

Goottikaupat kommentoi, kehu, kritisoi!

Viimeksi päivitettiin goottikauppojen Boutique LouLou ja Horror Shop esittelysivuja.

Ihmeellinen Huone

Tällä yrityksellä (Ihmeellinen Huone) on verkkokauppa tai tuotteita voi tilata Internetin kautta esimerkiksi tilauslomakkeen avulla. Tarkista tuotteiden maksutavat yrityksen virallisilta nettisivuilta.

  • Ihmeellinen Huone on verkkokauppa, josta löytyy goottimenoon spivia vaatteita, kuten esimerkiksi _Sinister_–merkkisiä hameita, mekkoja ja korsetteja, sekä latex- ja PVC-asuja ja kenkiä.
  • Yrityksen nettisivut ja verkkokauppa sijaitsee osoitteessa www.ihmeellinenhuone.fi.

Ihmeellinen Huone kaavailee laajentavansa Sinisterin tuotevalikoimaa ja mahdollisesti hankkii myös muita goottihenkisiä tuotemerkkejä katalogiinsa.

Verkkokaupasta löytyy hameita, paitoja (esim. seittikuvioisia ja solkikoristeisia), samettihansikkaita ja -laukkuja ja vyötärökorsetteja. Yrityksen nettikaupan tuotevalikoimaan kuuluu myös aikuisten seksivälineitä ja -tarvikkeita.

Nettikaupasta voi tilata vain 18-vuotta täyttäneet henkilöt. Tilauksesta lähtetään vahvistusviesti sähköpostitse. Tilaus käsitellään ja lähetetään normaalisti 2–14 vuorokauden kuluessa postin välityksellä tilauksen vahvistamisesta. Mikäli tilattujen tavaroiden toimitusaika on pitempi, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostin välityksellä.

Ostokset voi maksaa joko ennakkoon pankkisiirrolla tai sitten postiennakolla. Ennakkomaksulla toimitettaessa hintaan lisätään 5 € ja postiennakolla 9 €.

Kommentit

Julkaisu Ihmeellinen Huone on saanut yhteensä 3 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

nanomachine 19. päivä helmikuuta 2009

Minulla on vain positiivisia kokemuksia, toimitus tapahtui luvatussa ajassa yms.

SuperManga 08. päivä maaliskuuta 2012

Ostin huikeen ihan Sinisterin hameen sekä pikkasen latex juttuja + bonuksena alusvaatteen.
Hyvät valikoimat ei niin perinteisiäkin asusteita ym.
Edullinen ja nopea toimitus. Sinisteriä en ole halvemmalla missään nähnyt.
Siis kelpo kauppa!

Weedibix 11. päivä elokuuta 2015

Halpa kauppa.
Ostin korsetin ja latex minihameen.

Kaikki goottikaupat

Lopettaneet goottikaupat

Symbolien merkitykset:

  • Verkkokauppa löytyy, tai sitten tuotteita voi tilata esimerkiksi sähköisen tilauslomakkeen tai sähköpostin välityksellä.
  • Verkkokauppaa ei ole, tuotteet voi ostaa myymälästä.

Viimeksi päivitetyt

Tuoreita mielipiteitä

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.